Anonim

Zoku Owarimonogatari Ending Theme Song - 「Azure」 af TrySail

I Zoku Owarimonogatari, Koyomi mødes med spejlet Sodachi Oikura, så spurgte Araragi, om hendes mest respekterede matematiker er Euler (ægte Sodachi respekterede Euler), men den spejlvendte Sodachi svarer, at hendes mest respekterede matematiker er Gauss, og disse formler vises:

Eulers identitet:

Gaussiske heltal:

Så spørgsmålet er, hvordan spejler Gauss Euler? Eller er det bare en rød sild?

Godt spørgsmål! Euler og Gauss er bredt anerkendt som de 2 mest indflydelsesrige matematikere i historien. Den største kontrast mellem disse 2 er, at Euler arbejdede på alt og alt og offentliggjorde MYE. I modsætning hertil var Gauss mere en kvalitet end kvantitet type fyr. Han holdt sig til et par emner og brugte en masse tid på at forbedre sine sætninger og bevis, før han offentliggjorde noget.

Wikipedia på Euler:

Euler arbejdede inden for næsten alle områder af matematik, såsom geometri, uendelig minimal beregning, trigonometri, algebra og talteori, såvel som kontinuumfysik, måneteori og andre fysiske områder. Han er en sædvanlig figur i matematikens historie. hvis de blev trykt, ville hans værker, hvoraf mange er af grundlæggende interesse, indtage mellem 60 og 80 kvartals bind. [25] Eulers navn er knyttet til et stort antal emner.

Om Gauss:

Carl Gauss var en ivrig perfektionist og en hårdtarbejdende. Han var aldrig en produktiv forfatter og nægtede at udgive værker, som han ikke anså for fuldstændig og over kritik. Dette var i overensstemmelse med hans personlige motto pauca sed matura ("få, men modne").

Så ja, dette er sandsynligvis hvorfor den "spejlede" Sodachi foretrækker Gauss frem for Euler.