Anonim

Hawk har det samme kløverformede mærke som Wandle gjorde. Også deres personligheder er ret ens, hvilket får Meliodas til at forveksle Hawk med Wandle. De har begge en stærk lidenskab for noget (Wandle: skinnende ting, Hawk: klodser), bliver irriterede over visse vaner, som Meliodas har (Wandle: strøelse, Hawk: gør perverte ting til Elizabeth) og taler dyr. Mens en talende papegøje ikke er helt unormal, er en talende gris (mange mennesker spørger Hawk, hvorfor han kan tale). Derudover er Wandle og Hawk de eneste talende dyr, vi ser. Hawk nævner også, at han har en underlig følelse af, at han plejede at flyve i et tidligere liv (Wandle?)

Ved at kombinere alle disse fakta er jeg kommet til den konklusion, at dæmonkongen brugte både Wandle og Hawk for at holde øje med Meliodas, og at Hawk er Wandles reinkarnation. Er der noget reelt bevis for dette, eller er vi bare begrænset til spor (åbenlyse spor, men de er stadig spor)? Er det nogensinde udtrykkeligt angivet, at dette er sandt?

1
  • Hawk blev dybest set introduceret som en Comic Relief-karakter, og den første gang, han handlede ud af det, var ham, der tog et slag for Meliodas, som helt fangede mig. Den anden ting er spionage. Vi er alligevel helt i mørket om Hawks natur.