Anonim

Endgame Director adresserer Vision's Fate

Så jeg så Steins; Gate-filmen og blev lidt forvirret til sidst.

  1. Hvem er den Kurisu iført tøj fra en 13-årig pige, der tidligere har siddet ved siden af ​​13-årige Okabe?
  2. Da hun rejste tilbage og mødte Okabe i slutningen, ændrede verdenslinjen sig til en anden end Steins; Gate?
  3. Så Okabe huskede, at Kurisu gav ham sit første kys. Skiftede hans minder for at indgrave denne begivenhed, eller er dette bare en sammensat kendsgerning fra forfatteren?

Jeg vil besvare disse uden for orden undskyld.

2- Der er ikke noget rigtigt svar på dette, men jeg vil fortælle dig, hvordan jeg fortolkede det. Jeg tror, ​​at både verdenslinjerne Alpha og Steins gate faktisk forbindes før Okabes knytnæve møde med Kurisu. Når han engang interagerer med hende i anime, skaber det Alpha-verdenslinjen, og når han sætter steinsporten, tror jeg, at det er en gaffel i vejen. Lad mig forklare lidt.I anime, når Okabe kysser Kurisu, taler han om, hvordan det ikke opbevares i hans hippocampus, fordi det ikke er hans første kys. Jeg fortolker dette, da han husker sit første kys med Kurisu, men ved ikke, at det faktisk var hende. Så i både Alpha-linjen og Steins gate huskede han kyset, men i steins gate huskede han, at det var hende, så det var det, der bandt ham til Steins gate-linjen.

3- Jeg dablet på dette i nummer 2, men jeg vil forklare lidt længere. I begge linjer husker han, at han havde et første kys, før han skulle hente Mayuri, men forskellen var, at han i Steins gate-linjen husker betydningen af ​​dette møde. I Alpha-linjen husker han sandsynligvis bare et kys, men intet andet. Forskellen er, at han i Steins gate-linjen husker, hvem der gav ham det og historien, som Kurisu gav ham om hans fremtidige selv. Det er højst sandsynligt, hvad der jordede ham til steins gate-linjen.

Sidste men ikke lejekontrakt 1- Dette er lidt sløret. Jeg er faktisk ikke sikker på, om hun på det tidspunkt lignede sit 13 årige selv om det bare var noget, de tilføjede, men jeg har 2 teorier, den ene mere usandsynlig end den anden. Mest sandsynligt er dette bare noget gjort af producenten, men jeg hader det, så jeg kom med en anden teori. Dette er meget usandsynligt, det er faktisk sandsynligvis umuligt, men det kunne være, at når Kurisu gik tilbage i tiden til, da hun også ville have været 13, så alle hende som den alder, hun ville have været på det tidspunkt. For eksempel, hvis hun skulle til et tidspunkt, hvor hun kun var 5, ville alle se hende som en 5-årig. Dette er sandsynligvis falsk på grund af det faktum, at Suzu var fra fremtiden, men så sin faktiske alder ud. Tænk hvad du vil, men når producenter gør sådan noget, bugserer det mig, så jeg vil gerne have en forklaring.