Anonim

MEGA VLOG: Niagara Şelaleleri'nde Duş Almak!

Jeg har været en stor fan af Naruto i lang tid, og jeg har set mange dyr blive indkaldt. Men det har været meget svært for mig at tænke, hvilken af ​​indkaldelsen der er den mest magtfulde?

Angiv manga-afsnit nummer eller anime. Jeg vil gerne kontrollere det igen.

1
  • Hvordan definerer du 'mest magtfulde'? dette ser ud til at det kunne være meningsbaseret

Først og fremmest vil jeg personligt ikke medtage indkaldelse fra Summoning: Impure World Reincarnation Technique på min liste, fordi hundreder af døde mennesker blev indkaldt med denne teknik. En ting mere, Tailed Beasts er ikke med på min liste, fordi indkaldte dyr generelt er dyr bundet med en ninja. Da ninjaer kan tilkalde dyr, de er forseglet med, kan dyrene også indkalde ninjaer. Hvis vi ser på haledyr, er de ikke dyr, de er en ren form for chakra, de er uhyre stærke og svære at tilkalde og binde til. Dette gør dem ikke på Top 5-listen.

Top 5 stærkeste indkaldelse i Narutos univers

5 - Fukasaku / Shima aka To store salvie padder


(kilde: nocookie.net)

Opkalder: Jiraiya, Naruto Uzumaki
Manga debut: Bind # 41, kapitel # 375
Anime debut: Naruto Shipp den episode # 127
Hvad gør det til top 5: Ekstremt dygtig i brugen af ​​elementære teknikker, der kræver naturmanipulation af vind, ild og vand.

4 - Gamabunta / Aoda / Katsuyu


(kilde: nocookie.net)

Gamabunta Opkalder: Jiraiya, Minato Namikaze (fjerde Hokage), Naruto Uzumaki
Manga debut: Volumen nr. 1, kapitel nr. 1
Anime debut: Naruto-afsnit nr. 1
Hvad gør det til top 4: Han holdt Nine-Tails med succes nede, mens Minato transporterede den uden for landsbyen ved hjælp af hans Flying Thunder God Technique.

Aoda
Opkalder: [Sasuke Uchiha][17]
Manga debut: Bind 66, kapitel 633
Anime debut: Naruto Shipp den episode # 373
Hvad gør det til top 4: Som en slange er Aoda ekstremt hurtig og smidig og bevæger sig med succes gennem en hel hær af Ten-Tails 'kloner, mens han undgår alle deres angreb.

Katsuyu
Opkalder: Tsunade (femte Hokage), Sakura Haruno
Manga debut: Bind 19, kapitel 169
Anime debut: Naruto afsnit # 95
Hvad gør det til top 4: Katsuyus kloner kan knytte sig til sårede mennesker, så dens indkaldelse kan kanalisere deres chakra igennem det for at helbrede den sårede person.

3 - Nagato's kæmpe hund med flere hoveder

Opkalder: Nagato, Navnlig F ma Clan Ninja (Mandyresti), Ajisai (kvindelig dyresti)
Manga debut: Bind # 41, kapitel # 375
Anime debut: Naruto Shipp den episode # 131
Hvad gør det til top 3: Fysisk stærk og modstandsdygtig fik den yderligere hoveder hver gang den splittedes eller blev ramt, og hvert duplikeret hoved bar den sorte modtager og Rinnegan som originalen.

2 - Monkey King: Enma

Opkalder: Hiruzen Sarutobi (Tredje Hokage)
Manga debut: Volumen nr. 14, kapitel # 120
Anime debut: Naruto-afsnit # 71
Hvad gør det til top 2: Han var let i stand til at inkapacere en reinkarneret Hashirama og Tobirama Senju i kort hånd-til-kamp kamp, ​​da de forsøgte at forhindre ham i at transformere under kommando af Orochimaru.

1 - Dæmonisk statue af den ydre sti

Opkalder: Hagoromo tsutsuki (Sage of the Six Paths), Madara Uchiha, Obito Uchiha
Manga debut: Bind # 29, kapitel # 254
Anime debut: Naruto Shipp den episode # 10
Hvad gør det til top 1: Har stor styrke. Den dæmoniske statue kan udsende fantomdrager dannet ud af absorptionschakraet, som er i stand til at udtrække chakraet for enhver, de kommer i kontakt med. Det vigtigste er, at den dæmoniske statue også er i stand til at udsende chakra-kæder fra munden, som binder kraften fra haledyr, og kan bruges til at begge udtrække dem fra deres jinch riki og hurtigt forsegle dem inde i statuen.

* De fleste oplysninger blev taget fra Narutopedia.

3
  • Jeg er ikke tilfreds med din analyse, selvom du siger det sådan, at Hanz enkeltvis vandt Jiraiya, Tsunade og Orochimaru med salamander.
  • @AnkitSharma Ja, Hanz s underskrift indkaldelse, Ibuse er virkelig stærk. Ibuse har stor styrke og er i stand til at frigive gifttåge fra munden, hvilket gør ofrets krop fuldstændig følelsesløs og til sidst dødelig. Men den fatale svaghed ved Ibuse er, at den er langsom og stump. Hver indkaldelse af Sannin er smidig og hurtig, undtagen Katsuyu. Selvom hun er langsom, men hun kan stadig regenerere ved at indtage Tsunades chakra, selvom hun inhalerede giftgassen.
  • Jeg antager, at den dæmoniske statue af den ydre sti, også kaldet ti haler, også skal være et chakra (som du nævnte, at haledyr er chakra selv). Så det burde ikke være et dyr i sig selv.

Da haledyr også kan tilkaldes, tror jeg, at det mest kraftfulde indkaldende dyr vil være de ti haler.

2
  • Det tænkte jeg aldrig på. Tak skal du have.
  • @Jeethu Jeg er i tvivl om shiki fuujin tho. Jeg har også sendt et spørgsmål om det: anime.stackexchange.com/questions/27424/…