Anonim

Jack Nowell og David Flatman: A600 Fiskeri i Salcombe

Jeg har set Shanks have et ar i øjnene på grund af Teach, da Luffy bare var barn, hvilket betyder at Ace ikke var en pirat på det tidspunkt. Betyder det, at Teach havde en dårlig karakter i starten? Fordi jeg tror, ​​det blev anført, at sorte skæg var en dejlig person, indtil han så mørket djævelens frugt.

Marshall D. Teech (Aka Blackbeard) var altid en snoet og meget beregnet person lige fra starten. Han viste bare aldrig rigtig sin sande personlighed til resten af ​​sine besætningsmedlemmer, indtil han fandt den frugt, han ledte efter; det sagde han selv under sin kamp med Ess.

Under Shanks samtale med Whitebeard fortalte Shanks Whitebeard den virkelige sandhed om Blackbeard, da han sagde, at: "Sorte skæg ventede stille og roligt på en chance. Han tog ikke titlen som kommandør for at være kendt, men snarere for at skjule sig."

Da Shanks og Whitebeard var på gode betingelser, ville Shanks sandsynligvis have besøgt Whitebeard et par gange tidligere, og tilsyneladende under et af disse besøg var Blackbeard i stand til at fange Shanks off guard (hvilket stadig er overraskende i betragtning af hvor dygtig Shanks er på Haki) og såret ham.

7
  • åh så, Teach er lavmælt hele tiden
  • Ikke som hele tiden @InUtero skjulte Teech sig under Whitebeards indflydelse og holdt sig lavt, indtil han kunne få fat i en stærk djævelfrugt.
  • Jeg er uenig i den del, "Da Shanks og Whitebeard var på gode betingelser". De var ikke. De havde respekt for hinanden, men glem ikke, at de stadig er fjendtlige piratbesætninger. Det fremgår af historien, at da Shanks stadig var lærling under Roger, havde deres besætning kæmpet med Shirohige mange gange. Det var da han fik arret.
  • Hvis de ikke var på gode betingelser, hvordan kunne skaft komme over og tage en drink med hans "fjendtlige rival". Også, hvis skaft fik sit ar så langt tilbage, hvorfor rapporterede han det til hvidskæg? der formodes at være hans "fjende". Jeg kan ikke rigtig se forbindelsen der @VXD
  • 2 En anden tilføjelse, da skaft rapporterede om skæg til hvidskæg, bemærk hans ordlyd, sagde skaft: "Dette er ikke et ar, jeg fik af et eventyr eller en slagsmål. Det er ikke som om jeg var skødesløs. Ved du hvad jeg mener? Han ventede stille på en chance. " Dette betyder udtrykkeligt, at Teech angreb ham uventet og ikke i et slags kampscenarie. Afvis derfor dit krav.

Jeg vil besvare spørgsmålet om titlen "Hvornår blev Shanks arret af Blackbeard?"

Overvej følgende fakta:

  1. Shanks havde ikke aret, da Rogers besætning kæmpede med Shiki. Det var 27 år før den aktuelle tidslinje (Lad os kalde dette BCT).

  2. Ifølge Shirohige kæmpede hans og Rogers besætning mange gange tidligere. Dette var 25 eller flere år f.Kr.

  3. Teach var sammen med Shirohiges besætning i årtier.

  4. Efter ordre fra Roger blev hans besætning opløst omkring 25 år f.Kr.

  5. Den venstre side af Shanks ansigt blev ikke vist i flashback af Rogers henrettelse. Det var 24 år f.Kr.

  6. Ifølge Yassop havde Shanks ikke et piratflag, da han blev rekrutteret. Det var 22 år f.Kr.

  7. Shanks havde arret i flashbacks i Fusha Village, da Luffy var barn. Det var 13 år f.Kr.

Baseret på ovenstående fakta kan vi antage følgende:

en. Shanks fik arret engang efter kampen med Shiki (27 år f.Kr.).

b. Oda sensei skjulte venstre side af Shanks ansigt med vilje i scenerne med Rogers henrettelse. Årsagen til dette kan afsløres senere.

c. Vi kan antage, at piratbesætninger ikke bare let skifter flag. Så det er ikke logisk at antage, at Shanks havde et andet flag (uden ar) end hans nuværende. Derfor har hans flag altid været det samme.

Bonusinfo: Ikke rigtig forbundet med arret, men vil gerne dele, at da Shanks ikke havde et piratflag 22 år f.Kr., er det logisk at antage, at han endnu ikke havde sit eget besætning på det tidspunkt. Betydning, Yassop kan have været hans første nakama.

Konklusion: Shanks fik sandsynligvis arret fra Teach en gang mellem 27 år og 22 år BCT. Det var højst sandsynligt, da han stadig var lærling på Rogers skib i et af deres mange møder med Shirohiges besætning.