Anonim

Dell Inspiron 3650 Unboxing

Jeg forstår ikke, hvordan stativer er forbundet med Ripple Energy, som kommer fra vejrtrækning. Den tredje del synes ikke at være knyttet til de to første dele af JoJo.

2
  • denne kan måske hjælpe: anime.stackexchange.com/questions/49650/…
  • Hvis jeg ikke tager fejl, skal stativet være en forlængelse af krusningen, men jeg bliver nødt til at slå det op igen for at kende de nøjagtige detaljer.

Jeg er en tredjedel af vejen gennem del 3, og så vidt jeg kan se, er der minimal, hvis overhovedet nogen, forbindelse mellem Stand og Hamon (Ripple) evner. Oprindeligt troede jeg, at stativet var en forlængelse af Hamon, da der en bemærkning om Jotaro´s evne til at kæmpe, mens han ikke var i stand til at trække vejret i sin oprindelige kamp med Avdol, som andre mennesker på internettet også har bemærket, men dette beløber sig ikke til meget.

Diskussioner, jeg fandt i en websøgning, vidner også om dette:

  • Denne Reddit-tråd og dette Quora-indlæg diskuterer forholdet mellem Stand og Ripple. Plakater citerer del 7, hvor Hamon er angivet som en springbræt til at stå. (Jeg er ikke kommet til del 7, så jeg kan ikke selv bedømme detaljerne.) Dette ses dog som en retcon, og for det meste synes folk at være tilbøjelige til at sige, at der er ikke meget forhold.

  • Fan wiki-artiklen om Stand og denne Reddit-tråd, blandt andre kilder, bemærker, at Hamon blev mere eller mindre kasseret efter del 2.

Min forklaring

Så jeg tror, ​​at på grund af nogen, der bruger Hamon, skaber en Hamon-strøm (ligesom elektricitet), og stativer leder Hamon, og jeg tror, ​​det er sådan, den gamle Joseph kan sende Hamon gennem sin stand. Jeg har også samlet et afsnit fra en Fandom-side, der viser Ripple Transmission gennem Hermit Purple.

Rippel transmission

Joseph har vist evnen til at overføre krusningen gennem Hermit Purple som en forlængelse af sin krop. Joseph har brugt denne ejendom af Hermit Purple til at angribe DIO eller forhindre ham i at røre ved ham ved at indpakke sig i den.

1
  • Forresten bruger Young Joseph clackers og vises i del 2, ikke del 3.