Anonim

Får føder et halvt menneskeligt monster i Sokoto, Nigeria 2012

Ud af de Pokémon-episoder, som jeg har set, kan jeg ikke huske, at jeg nogensinde har set et dyr, der ikke var en Pokemon. Jeg har heller ikke hørt om dyr, der er til stede i Pok mon.

Hvilket får mig til at spekulere på: Er der nogensinde nogen dyr, der ikke er Pokemon i nogen episode eller Pokemon manga?

5
  • Tæller ormen, som Pidgey spiser i den første episode?
  • @ IG_42 - Jeg har lige set Pokémon Indigo League afsnit 1 igen, men jeg kunne ikke se en egentlig orm, bare ham hakke jorden
  • Åh, jeg var sikker på, at jeg kunne se noget vride
  • @ IG_42 Det er faktisk afsnit 3, hvor en pidgeotto spiser en orm
  • Se også scifi.stackexchange.com/q/127252/4918 "Findes der almindelige dyr i Pokémon-universet?" om Science Fiction & Fantasy SE.

I Gastlys Pokédex-post til Fire Red står det

et væsen, der eksisterer som en tynd gas. Det kan vælte en indisk elefant ved at omslutte byttet på to sekunder.

Fisk ses også i episoden Pokémon Shipwreck:

Da jeg undersøgte, om der nogensinde har været et dyr, der ikke er en Pokémon i en scene eller manga, stødte jeg på dette på Bulbapedias artikel Dyr i Pokémon-verdenen:

Virkelige dyr er blevet nævnt flere gange for at eksistere i Pokémons verden. Oftest nævnes de i forhold til en Pokémon-kategori. For eksempel er Pikachu kendt som "Mouse Pokémon" og blev direkte henvist til i anime som en "elektrisk mus", hvilket antyder, at der findes virkelige mus i Pokémon-verdenen. Bortset fra dette er alle andre omtaler af dyr sjældne.

Der var også dette billede:

Hvilket tydeligt viser en hund. Dette er dog det eneste billede, jeg kunne finde af et dyr, der ikke er en Pokémon.

1
  • 6 Faktisk betyder "elektrisk mus Pokémon" ikke ligefrem, at der er virkelige mus i universet. Pikachu er ikke den eneste musepokémon og heller ikke den eneste elektriske. At sige "en Pikachu er en musepokémon", ville være som at sige "en Labrador er et hundedyr". Det er lidt overflødigt, men det har heller ikke rigtig nogen dybere betydning for det.

Der er en ret omfattende liste over dyreforekomster i pokemon på Bulbapedia her.

Eksempler:

  • I "Ash Catches a Pok mon" ses Pidgeotto spise en almindelig orm, før den fanges af Ash.
  • I "The Water Flowers of Cerulean City" kan man se fisk i akvariet inde i gymnastiksalen
  • I "Battle Aboard the St. Anne" kan en kogt hummer ses som mad serveret på skibet.

Flere eksempler findes i tidlige episoder. Kort før Ash fanger Pidgeotto, spiser den en orm, muligvis det mindste ikke-Pokemon dyr, som anime nogensinde har vist. Henvisninger til sådanne arter varede længere end deres udseende. I en meget senere episode nævner Ash havkat.

I en af ​​episoderne i indigo ligaen spiser de moskus kebab og siger selv, at det er moskus. Ved ikke hvilken episode dog

I sæson 1 afsnit 20 er der dette, jeg tror ikke det er en Pokemon, men kan ikke sige hvilket dyr dette er: