Anonim

DOOM ETERNAL (PC) Walkthrough Gameplay del 23 (SLUT) - ICON OF SIN (BOSS FIGHT) (FULL SPIL)

Så jeg begyndte lige at se Soul Eater og have det grundlæggende stort set, og du vandrede.Kunne et dæmonvåben også være et våbenmester? Dette fik mig til at tænke, når jeg så Thompson Sisters forsvare sig mod en hær af mumier, kan nogen kaste lys over dette? Jeg ved, at søstrene bare er våben, der tilhører Death the Kid.

Det Våben evne i Soul Eater bestemmes grundlæggende ved fødslen. Du kan enten forvandle dig til et våben, eller du kan ikke. Der er ingen forvirring om det. Men Meisters er lidt forskellige.

At være en Meister betyder dybest set at være i stand til at klare sig godt sammen med en Våben. Ikke alle kan gøre det, men selv blandt de Meisters, ikke alle kan klare sig godt nok til at blive betragtet som en alvorlig trussel eller en stor combo. Man kan sige, at en vellykket combo kan gøre Soul Resonance-ting og frigøre deres fulde kamppotentiale. Og det betyder ikke noget, om der er mere end en Våben i en kombination eller nej Meisters (ikke-Våben) overhovedet. Thompson-søstre viser, at de kan gøre det fint både i rollen som a Meister og en Våben.

Så alle medlemmer af en combo kan være Våben, men Soul Resonance opstår bedst, når der er en specialist, der ikke erVåben Meister i det. I det mindste er det, hvad der kan konkluderes fra serien.