Anonim

Hvad helvede skete denne uge? Uge 20/20/2020 | The Daily Social Distancing Show

Yui fortalte Kirito, at det ville være en god idé for ham at rydde sin beholdning, da alle varerne var aflyttede, og han kunne blive opdaget af systemet, hvis de forblev. Da han var ved at være, tøvede han med at gøre det. Jeg kan antage en af ​​de to grunde:

  1. Alle varerne var en oversigt over hans 2 år i SAO og havde en personlig forbindelse til dem.

  2. Yui's Heart var på lageret, og han var forsigtig med ikke at slette det.

Men i anime viste det ikke, at der var anvendt nogen form for filter, og hele hans beholdning blev ryddet. Så jeg undrer mig over, hvad der skete med Yui's Heart - var det ikke i hans beholdning, fordi Yui var lige ved siden af ​​ham, eller beskyttede Yui det på en eller anden måde fra systemet, så det ikke ville blive vist i hans lager?

1
  • Jeg antager, at hun ikke længere var i hans beholdning, fordi hun var blevet "pakket ud" i gameworld igen - hun eksisterede ikke som en vare i beholdningen, så det kunne derfor ikke fjernes (jeg har ikke en måde at tjek dette dog). ... Så meget som jeg kunne lide det show, er niveauet af Hollywood-hacking, som nogle af plotelementerne ville kræve, lidt smertefuldt.

Kirito gemte Yuis data i sin NervGear lokale hukommelse. Programmet kan bruges i Alfheim Online, og det blev ikke udslettet, måske fordi det ikke var data fra SAOs gemningsdata (som hans varer). Hvis ALO er baseret på SAO, er mange interface-programmer lige de samme. Dette vises, når Kirito starter ved ALO og først kontrollerer Logout-knappen (som er der, i modsætning til SAO).

Måske viste beholdningen både varerne fra SAO og Yui's hjerte fra den lokale hukommelse. Da han udslettede opgørelsen, Yui's hjerte forblev, fordi det ikke var en cache-vare.

1
  • SAO og ALO har faktisk den samme spilmotor ... "The Seed".

Fra synspunktet med programmering og min erfaring (med hensyn til MMO-mekanik) tror jeg, at Yui's hjerte element er som et objekt, der giver en passiv færdighed i ALO.

Da Kirito aktiverede det, blev Yui bundet til Kiritos karakter, så alle data fra Yui's hjerte blev også overført.

Fra Sword Art Online Volume 3 - Fairy Dance - Chapter 2:

“Så ... vent et øjeblik”

Jeg tænkte pludselig på en mulighed.

Hvis dette er emnerne fra Aincrad, - så skal «det» også være her. Jeg berører elementvinduet og ruller ned i menuen med min fingerspids.

"Vær venlig, vær venlig at være der."

Jeg ruller hurtigt ned på listen og ignorerer alt det pludrende. Mit hjerte begyndte at slå hurtigere, og en følelse af at ringe klokker runger gennem min krop.

“!”

Mine fingre stoppede ubevidst. Under min finger var der en række bogstaver som alle de andre, medmindre den udsendte en varm grøn farve. «MHCP001».

Jeg glemte næsten at trække vejret og rørte ved navnet med skælvende fingre. Efter valg af emnet vendte farven om. Jeg bevægede fingrene og trykkede på knappen mærket “Brug genstand.

Ligesom dit tidligere spørgsmål tror jeg ikke, der er en måde at bekræfte præcis, hvad der skete her, men jeg har 3 mulige forklaringer.

  1. Yui's hjerte blev markeret som et specielt emne og kunne ikke slettes (f.eks. Quest-emne osv.), men jeg synes det er mindst sandsynligt, da som du sagde, anime viste, at hans beholdning var tom, og der ikke var noget filter på den.

  2. Det kunne simpelthen bare være forbrugt, da Yui blev indkaldt, så det var allerede væk, da han slettede alt.

  3. Det blev simpelthen slettet. Da Yui allerede var initialiseret i verden, betyder det ikke noget, om han havde det i sin beholdning eller ej.

En anden forklaring fra et udviklerperspektiv er, at når Kirito angiveligt reddede Yui's Heart til hans NervGear, ville det have været gemt et andet fysisk sted end hans lager (som typisk ville være lagret på serversiden).

Vedholdenheden af ​​ens SAO-opgørelse ville give mening, hvis SAO og ALO brugte den samme infrastruktur, jeg har en fornemmelse af, at de måske var de samme, men ikke kunne sige det med sikkerhed.