Anonim

Top 5 stærkeste vismode!

Det siges, at Senju shinobi modtog fysisk styrke fra Sage Path of Sage. Den første Hokages kone var fra Uzumaki-klanen. Er det grundene til, at Tsunade havde uhyrlig styrke og var i stand til at bruge tætningsteknikker?

1
  • Mente du 'helbredende' teknikker?

Jeg vil til dels sige ja og mest gennem træning. Hun udviklede Chakra Enhanced Strength, som gør det muligt for hende at øge styrken af ​​sit angreb enormt. Det er bevist, at selv gennem Sakura er i stand til at vise sådan styrke i sit angreb.

Det skal bemærkes, at Tsunade selv i modsætning til Sakura allerede har en utrolig rå styrke, der er i stand til at knuse sten i en enkelt hånd med intet andet end ren muskelkraft. Denne styrke øges senere til uhyrlige niveauer, når Tsunade bruger denne teknik, der tillader hende at udføre bedrifter som at løfte og svinge Gamabuntas tant , skabe gigantiske kratere og sprækker i et område ved blot at slå det med enten hælen eller fingeren og ødelægge Madara Uchiha Susanoo's ribcage og dens sværd og sender modstandere flyvende med et fingervip med relativ lethed.