Anonim

Beyond Dragon Ball Z: Super Saiyan 2 Goku dræber perfekt celle! Gohan genopstået! Vegetas sidste angreb

Så i mangaens sidste kapitel,

Gohan og Kefura slår hinanden ud. En Kefura, der er en fusion, der kombinerer en legendarisk super saiyan, der var i stand til at overmande Golden Freezer og besejre Aniraza, og en fusion, der kan blive til super legendary saiyan 2.

På den anden side kan jeg ikke huske at have set meget fra Vegeta i mangaen. Er Gohan stærkere end Vegeta i DBS-mangaen?

Tegn er blevet magtskaleret temmelig forskelligt i manga og anime. Gohan i mangaen er stærkere end hans anime-modstykke. Jeg finder personligt, at den nylige skalering i Manga er ret absurd. Vi ser Master Roshi undviger slag fra Jiren / et væsen, der er stærkere end en ødelæggelsesgud (Bemærk: Selvom du betragter Roshi som en bedre kampkunstner, en person, der ikke engang blev faset af Timeskip, som er på vagt hele tiden og undviger angreb fra UI Omen Goku, er bare absur.d).

Ikke desto mindre for at besvare dit spørgsmål Gohan fra mangaen er bestemt ikke stærkere end Vegeta fra mangaen. Vegeta i manga skalerer op til Mastered Super Saiyan Blue Goku. Toppo sagde under sin kamp med Vegeta i Manga kapitel 36, at Vegeta var relativ til Goku med hensyn til ren magt. Derfor ville Gohan være stærkere end Goku teknisk set ikke give mening, og da Vegeta er så stærk som Goku, synes jeg det stadig er rimeligt at antage, at de to er på samme niveau.

3
  • Men Toppo tog fejl, fordi Goku har Ultra Instinct i mangaen og Vegeta ikke. Han er måske lige så stærk som Goku uden at bruge brugergrænsefladen, formoder jeg. Men det er et godt punkt. Jeg glemte Vegeta har mestret super saiyanblåt, der gjorde Goku i stand til at bekæmpe fusioneret Zamasu. Under alle omstændigheder skal Kefura være stærkere end smeltet Zamasu, da hun er fusionen af ​​Kale, der viser sig at være stærkere end Goku Black
  • @Pablo Toppo tog ikke fejl, da han nævnte det samme, før Goku nåede UI. Kefla er bestemt svagere end lyset fra guddommelig retfærdighed Korrupt Zamasu (kæmpede jævnt med Vegito Blue i mangaen) og også svagere end Fused Zamasu fra mangaen, da SSJB mestrede Goku kæmper jævnt med Fused Zamasu og Gohan bestemt ikke er> Mastered SSJB Goku.
  • @Pablo Potara-fusionen syntes også at være anderledes i mangaen, da Vados bemærkede, at Kefla var lige så stærk som Kale med Cauliflas kampkompetencer. Dette er naturligvis ikke det generelle produkt af potara-fusion, som i tilfældet med Vegito, i Buu-sagaen, naturligvis var væsentligt stærkere end SSJ3 Goku (Hvem var væsentligt stærkere end SSJ2 Vegeta) og også har de begge lige kampfærdigheder som Goku sandsynligvis har kanten.