Anonim

Alan Parsons - Blue, Blue Sky # 1

I anime Gantz, efter du dør, bliver du teleporteret til et specielt rum, hvor en sort kugle beordrer dig til at udføre nogle missioner for at fortsætte dit liv. Du kan vinde specielle præmier med fare for muligvis at dø igen og kun blive genoplivet ved udveksling af point. Hvordan er det muligt? Hvordan har denne maskine magt over liv og død og endda opstandelseskraften?

1
  • Jeg tror ikke, det nogensinde er forklaret, hvordan Gantz fungerer. Det er fremmed teknologi, der er masseproduceret af mennesker til spillet.

+100

Ifølge gantz.wikia.com:

De sorte kugler kendt som Gantz er genstande med tilsyneladende umulige evner, masseproduceret på en fabrik i Tyskland ved hjælp af fremmed militærteknologi. Denne teknologi blev sendt til Jorden af ​​en art for at hjælpe dem med at bekæmpe en anden fremmed art, der tidligere havde forsøgt at invadere dem. Hver Gantz-sfære har en person indeni, som Room of Truth afslører var bare en tilfældig person, der blev duplikeret ved at give en grænseflade. Den fremmede udsendelse indeholdt kun militær teknologi, punktsystemet og andre aspekter skabt af mennesker.

Når [folk i sandhedens rum] bliver spurgt om sjæle, fik de at vide, at sjælen kun er data, gemt et sted, når de døde, og ville blive reinkarneret som en anden senere.

Det ser ud til, at Gantz kloner / duplikerer en fysisk krop og derefter bruger "data" fra en sjæl fra det oprindelige menneske til at sætte dem i den nye krop.

1
  • Tillykke, det er et godt svar :)