Anonim

Watch Apple Watch】 購入 後 見 て ほ し い す す め 設定 〜 れ 1 本 で 初 め て の 方 も 基本 設定 を 理解 で き ま す 〜

når vi ser Vatikanet i Trinity Blood, en ting, der får det til at skille sig ud (sammenlignet med irl-versionen) er, at det har et flydende sværd

først troede jeg, at dette måske havde været et Damoklesværd, men generelt, når der er en Damoklesværd, er sværdet en trussel, dvs. i Kode Geass

Damokles sværd havde til formål at flyde over jorden for at være i stand til at skubbe alt og hvad uanset hvor

men på de billeder, vi ser af dette svævende sværd over Vatikanet, ser det ud som om sværdet, hvis det faldt, bare ville falde foran indgangen i stedet for på Vatikanets bygning, så symbolikken er lidt tabt, hvis det var et Damoklesværd .

Så jeg spekulerer på, hvad symbolikken er i dette flydende sværd, og hvis det er et Damoklesværd, hvordan er det egentlig et Damoklesværd?

1
  • Har ikke set anime, men som romersk-katolsk ligner det mere et kors end et sværd. Kors er udbredte symboler i vores religion, og det ville sandsynligvis ikke være en overdrivelse at sige, at det er centrum for vores tro, da det repræsenterer Jesu korsfæstelse. Du ser dem hele tiden i kirker og hellige tilbedelsessteder på de mest fremtrædende steder, hvor mange mennesker kan se det. Hvis dette er Vatikanet, ville det i det mindste ikke være overraskende for en troende at se et kryds over det.