Anonim

TIFA- WIFE ME UP (OFFICIAL AUDIO)

I Ar Tonelico Qoga: Knell of Ar Ceil, når hun er i Tyrias rute (ja, mere er låst i hendes ender end en separat rute), udtrykker hun sit ønske om at være Aotos gal kone.

Nu er hun ikke den første til at udtrykke, at hun ønsker at være sammen med Aoto, da Saki flere gange udtrykker, hvordan hun ville gifte sig med Aoto i sin kosmosfære. Men i deres sande slutninger ....

Saki har lige et bryllup og ønsker en privat ceremoni, mens hun med Tyria allerede er gift med Aoto og har noget på næsten som et nøgen forklæde (hun har trusser på, men jeg tror, ​​det er det)

Så når Tyria siger, at hun vil være Aotos gal kone, hvad mener hun så præcist? Hvordan adskiller en gal kone sig fra en normal kone?

1
  • Mit gæt, Gal Wife kom fra Girlfriend Wife. Forskellen er, at mens hun bliver hans kone, vil hun også stadig opføre sig som en kæreste. Betyder, at de stadig vil gå på mange datoer, i modsætning til en normal kone. Normal kone plejer normalt at tage sig af ting og har sjældent tid til at gå på date med sin mand. Jeg tror.

+50

Den bogstavelige oversættelse til dette er noget i retning af "ung kone", da det originale manuskript bruger " " i stedet for "gal-kone" udtrykket NISA består. Så hun kan stort set prale af, at hun bliver Aotos kone på trods af at hun er så ung.

5
  • 1 Kan du give en kilde, der siger, at "gal kone" betyder "ung kone"? Det er bestemt ikke et udtryk, jeg har hørt på engelsk, så det er enten dialektalt eller wasei-eigo. Uanset hvad er det uklart nok til at kræve bevis.
  • 4 Det originale manuskript har hendes ord " " (ung kone), så jeg tror ikke, der er meget mere at se på her.
  • Det er fint som kilde, det var bare ikke klart, hvad du skrev, at du fik det fra det originale script. Hvis du kunne forklare det mere tydeligt i dit svar, ville det være godt.
  • 1 @Torisuda bare en simpel fejloversættelse, fordi "Gal-Wife" lyder bedre end "Young Wife"
  • @NamikazeSheena Nå, det er ikke forkert, så jeg ville ikke kalde det en fejloversættelse. Det er meget underligt; det lyder meget som wasei-eigo, så det ville ikke overraske mig, hvis den der oversatte manuskriptet var en indfødt japansk højttaler og en ikke-indfødt engelsktalende. Men i den første revision af dette svar blev det ikke anført, at aquagons kilde var det originale script, så jeg bad om afklaring. Med den præcisering har jeg opstemt dette svar.