Anonim

Sådan jailbreakes iOS 13.3.1 🔥 iOS 13.3.1 Jailbreak (INGEN COMPUTER)

I Little Busters !: Afstå, så vi nøjagtigt, hvordan Kyousuke var i stand til at få Masato til kun at kæmpe med den ene hånd og til sidst besejre og blive ven med ham. Men når det kommer til, hvordan Kengo blev rekrutteret til Little Busters, blev det ikke spillet så detaljeret ud som Masato's. Specifikt henviser jeg til denne scene:

Der er ingen tvivl om, at Kyousuke havde brugt nogle beskidte tricks på Kengos far, men jeg har brug for mere forklaring på, hvad Kyousuke havde, og hvilke tricks han trak for at overvinde min vantro på, at et barn kunne besejre en kendo-mester i en kendo-kamp, ​​retfærdig eller ej. Blev det nogensinde forklaret mere detaljeret i den visuelle roman?

1
  • Jeg tror, ​​at hø-mand-tingen bare er en japansk fugleskræmsel, og lignende er dukket op i andre shows, hvorfor det ser bekendt ud.

Hverken anime eller den visuelle roman viser, hvordan præcis Kengos far blev besejret. I den visuelle roman blev Kengos far imidlertid ikke besejret af Kyousuke alene - han blev slået, da Masato, Kyousuke og Rin gik imod ham på samme tid.

Kilde1 og Kilde2