Anonim

Naruto Jutsu er VIRKELIG! - Gaijin Goombah

Som jeg husker under den fjerde Shinobi-krig, da Ten-Tails angriber shinobi med Biju-dama, havde Shikamaru en ide om at blokere det med en svag Earth Release, der skabte mur (jeg kan ikke huske navnet på denne teknik).

Så han bad Ino om at forbinde ham med nogle Iwagakure shinobi (også glemt hans navn) for at lære dem alle at bruge teknikken. Efter at shinobi lærer dem, hvordan man udfører teknikken, bruger alle shinobi denne teknik til at blokere Ten-Tail's Biju-dama.

Men hvordan var shinobi, der aldrig syntes at have Earth Release i stand til at udføre denne teknik? Ligesom Ino var Shikamaru og Choji, som jeg aldrig har set bruge Earth Release-teknikken før, i stand til at udføre denne Earth Release-teknik.

4
  • i naruto-universet kan ninjaer generelt bruge ethvert element. Deres charka-natur påvirker hvor godt de kan bruge et element.
  • hvis ja, hvad er formålet med det specialpapir, der tidligere kendte vores naturtype?
  • Jeg antager, at det er, så personen kan fokusere på den natur, der passer dem bedst. For eksempel, hvis din interesse for matematik og historie er den samme, men du suger en, hvorfor skulle du bruge mere tid på det emne, end du har brug for?
  • Kan du huske Kakashi? Han kan bruge vand (suiton), elektricitet (ranton), jord (doton), ild (katon), han har ikke affinitet, men han kan bruge dem. Den eneste person med fortjeneste for alle elementer bør være Rikudou, der styrer chakraet i alle dets former.

Hvordan kan folk udføre nogle Earth Release uden at have Earth Release som deres chakra-natur?

Fordi Earth Chakra Affinity ikke er kravet om at udføre earth release-teknikken, men det giver dig kant, hvis du har den respektive Affinity.

Så hvis papirtest viser, at du er Affinity to Wind Release, betyder det ikke, at du ikke kan gøre ikke-frigivet Jutsu.

Fra naruto.wikia.com

Shinobi har lettere ved at lære at skabe og kontrollere chakra-natur, der matcher deres affinitet, selvom det selv kan tage et antal år. Shinobi er ikke begrænset til den natur, de har tilknytning til, og det er faktisk almindeligt for j nin at have mestret to naturer. Selvom det er teknisk muligt at mestre alle fem naturer, er det meget sjældent på grund af hvor meget træning der er involveret; Madara Uchiha, Hiruzen Sarutobi Hashirama Senju, Tobirama Senju, M , Kakashi Hatake og Orochimaru er den eneste shinobi, der vides at have gjort det på normale måder.

Højere karakter kan bruge mere end to elementer, som første, anden, tredje hokage (Fordi de er hokagerne). Uchiha-klanfolk som Madara, Itachi, Sasuke og også Kakashi sensei kan bruge alt element på grund af Sharingans kopieringsteknik. Andre mennesker kan også bruge mere end to elementer, men ikke så gode som deres eget naturelement.

For eksempel: Brug af chakra til at kontrollere eller manipulere element er også ninjutsu det samme som skygge klon jutsu. Sasuke kan oprette maks. 3 kloner, men Naruto kan lave multi klon jutsu.

I en kamp er det et spørgsmål om liv og død. Så ninjaer prøver at bruge det våben, som de er trænet og mestret med ... så kun de bruger kun to naturelementer, hvori de er stærke.