Anonim

[MW3] Makarov & Yuris fulde historie - startet fra CoD 4

Tidligt i Dragon Ball-serien redder Goku og Krillin en kylling ved navn Launch, der kunne skifte personlighed ved nysen. Hvad skete der med hende? De nævner ikke noget om hende i Dragon Ball Z eller GT, og hun ser ud til at være lige forsvundet i Dragon Ball.

2
  • Faktisk vises hun i Dragon Ball Z (Vegeta Saga og Kid Buu Saga) og også senere i Yo! Son Goku og hans venner vender tilbage !!
  • Virkelig? Jeg antager, at jeg måske har savnet det. Så igen læste jeg også Dragon Ball Z og så på det, så hun måske dukkede op som fyldstof på et tidspunkt, der normalt ikke ville være i mangaen.

Ifølge DragonBall wikia og TvTropes afgav Akira Toriyama en erklæring, der sagde, at grunden til, at frokost stoppede med at dukke op under Dragon Ball Z, var, at han simpelthen glemte hende, og at hendes dårlige tilstand ville have forårsaget forvirring på grund af dens lighed med Super Saiyan-transformation.

Hun vises tre gange i Dragonball Zs anime - mest fremtrædende i begyndelsen af ​​Vegeta Saga - selvom hun hovedsageligt vises i filler eller flashbacks. I mangaen ser hun slet ikke ud til at være der.

Den oprindelige kilde til interviewet tilsyneladende i 24. marts 2013-udgave af Mandō Kobayashi.

1
  • dårlig lancering. .