Anonim

Hvad helvede skete denne uge? Uge 20/20/2020 | The Daily Social Distancing Show

I Fate / Zero får Rin et Mana-kompas af sin far, som hun bruger i sin søgen efter Kotone. Jeg har kun set op til afsnit 10, men jeg ved, at hun vises i en senere episode, hvor hun vil modtage Jewel Pendant, som bliver katalysatoren til at tilkalde Archer i 5. krig og redder Shirous liv.

Jeg kan dog ikke huske, at hendes Mana Compass blev nævnt i Fate / Stay Night, og jeg kan heller ikke forudse en situation i Fate / Zero, hvor det ville blive ødelagt. I betragtning af hvordan det fungerer, ser det ud til at være et ganske nyttigt værktøj, som Rin kunne have brugt i den 5. krig.

Så jeg undrer mig over, er det angivet, hvad der sker med kompasset, da det ser ud til, at Rin værdsætter juvelhænget, hun fik, da det kom fra sin far, og jeg antager, at hun også vil værdsætte kompasset.

Så vidt jeg ved, er det aldrig nævnt igen (ikke engang senere i Fate / Zero), bortset fra en kastehenvisning på websiden Fake / states, der beskriver den ( ) som en element, du kunne finde i spillet, og som har Rins navn indgraveret på bagsiden af ​​det.

Fra et perspektiv uden for universet er den åbenlyse grund til, at vi ikke ved, hvad der skete med det, at det blev opfundet af Urobuchi til Fate / Zero, som blev skrevet efter Fate / stay night, og det er ikke så vigtigt et objekt at dets opholdssted i Fate / stay night skulle forklares.

Fra et univers-perspektiv tror jeg, at den bedste forklaring er, at på tidspunktet for den femte krig havde Rin ikke længere brug for enheden - dygtige magikere kan allerede mærke magi til en vis grad. I løbet af den fjerde krig var hun sandsynligvis ikke erfaren nok til at kunne opdage mana så effektivt, da hun bare var 5 eller 6, og kompasset var noget nyttigt for hende dengang.

I øvrigt,

Rin får ikke vedhænget under Fate / Zero. Det er først i starten af ​​F / SN (dagen før hun indkalder Archer), at hun finder det med sin fars effekter. Rin dukker tilfældigvis op i slutningen af ​​Fate / Zero (til Tokiomis begravelse); det er da hun modtager Azoth-sværdet fra Kirei.

2
  • Så kompasset vises ikke i Fate / mærkelig falsk, hvilket er, hvad Fake / states night til sidst blev?
  • Ret, det vises ikke i Fate / mærkelig falsk selv (selvom det kunne ændre sig med de nye romaner, der kommer ud fra næste måned).

Shirou kunne føle tilstedeværelsen af ​​Medusa / Rider i den 5. episode af Unlimited Blade Works.

Jeg vil sige, at hvis en tredje rate nybegynder Magus kunne føle tilstedeværelsen af ​​en tjener, ville et geni som Rin ikke længere have brug for sit Mana-kompas under den 5. gralkrig.

Også, hvis jeg husker korrekt. Command Seals vagt "ping" tjenere eller stærke mysterier? Rins Seals reagerer i Fuyuki Park i Episode 0 af UBW, og hun føler senere tilstedeværelsen af ​​Riders Blood Fort Andromeda, også under Episode 0.