Anonim

JIREN STÆRKERE END HANS EGNE GUD ?! HVER GUD KÆMPER! Dragon Ball Super Manga Kapitel 29 Spoilere

I filmen "Battle of gods" ser Goku ikke ud til at være langt fra Beerus. Senere sagde Akira Toriyama, at hvis Goku er en 6, er Beerus en 10, og Whiz er en 15. Senere ser vi, at Goku opnår en anden transformation (sandsynligvis stærkere), da i manga vises som et næste trin (i manga han bruger almindelig gudform i stedet for SSGSS til sandsynligvis at spare energi). I anime ser vi Goku ved hjælp af SSGSS Kaioken x10. Det ville gøre Goku til at blive mindst en "60", når Beerus er en 10, medmindre film, anime og manga alle er uafhængige historier. Så er mit spørgsmål, er Beerus stadig stærkere end Goku i serien, eller er han ikke? Mangler jeg noget?

3
  • Brug af SSGSS Kaioken x10 vil lægge stor belastning på brugerens krop, ligesom Friezas gyldne form, vil strømmen hurtigt forsvinde. Goku faktisk stærkere end Beerus i begyndelsen af ​​den magtfulde transformation, men langsomt vil Beerus stadig overtage kampen, når Kaioken er slidt op.
  • hvorfor kommentere? sæt det som et svar
  • @HappyFace men selvfølgelig mangaen måtte have Goku slå Hit uden at bruge Kaio Ken, så nu har vi 2 forskellige Goku'er, en der kan bruge SSBlue KaioKen og en som i det mindste aldrig har prøvet. Anime har så meget modstridende fyldstof i sig, at magtniveauer ikke giver mening.

Nå, lige nu tror jeg, vi kan sige næsten. På grund af Whis 'forklaring af Ultra Instinct-transformation. I kampen mellem Kefla og Goku. Whis siger, at Goku's angreb er ineffektive, fordi han stadig ikke har mestret kunsten i det ubevidste angreb og også siger, at det er meget svært at lære, og at selv Beerus ikke har mestret brugen.

Hvis Goku er i stand til at fuldføre det, vil han helt sikkert være stærkere end Beerus et øjeblik. Han har stadig ikke udholdenhed til at opretholde formen (en almindelig ting nu med enhver transformation).

Men i betragtning af arten af, hvordan det fungerer. Jeg tror, ​​at Beerus ikke ville være i stand til at lande et angreb på ham med fuld kraft, selv når Ultra Instinct er aktivt.

Det er stadig kun spekulation på dette tidspunkt.