Anonim

Jet Pens Haul - januar 2015

I slutningen af ​​hver episode af Yuru Yuri San Hai! (tredje sæson af Yuru Yuri), er der et tværsnitsafsnit (lige før preview af næste episode), der indeholder et element, der bruges i hovedsektionen i episoden. For eksempel betyder den trøje, som Toshinou Kyouko købte, at jeg er AHO (AHO er japansk, dum).

Jeg kan finde ud af, at den skjorte sælges på Internettet, selvom jeg ikke er sikker på, hvilken der kommer først, trøjen eller anime. Dette gør mig nysgerrig, er de genstande, der findes i tværsnitsafsnittet, faktisk baseret på varer i den virkelige verden, eller er denne t-shirt bare en tilfældighed? Ved en tilfældighed mener jeg, at det bare er berømt og således blev oprettet eller trøjen blev præsenteret, for når seriens skaber surfer på Internettet efter idé, syntes han / hun, at det er sjovt.

2
  • Når jeg har set disse trøjer annonceret, er det normalt Kyoko eller Sakurako iført det
  • Ved at se på google kan vi se, at produktsælgerne hævder, at disse skjorter udvindes fra anime. Vi kan næsten uden tvivl sige, at trøjen først var en YuruYuri-vittighed og derefter blev et produkt

De fleste af de krydskontrolemner, der vises i Yuru Yuri, er ikke virkelige. De eneste ting, jeg kan finde, er "jeg er aho" T-shirt, Akari kropspude og slik i afsnit 9 (den er lavet af det samme firma, men den hedder MORINAGA MILK CARAMEL). Bøgerne i krydsanmeldelsen kan være rigtige, men desværre kan jeg ikke finde dem, og de andre som hundehuset og løgntesteren er ikke rigtige. Volleyballen er naturligvis ægte, men volleyballmærket Moiken er det ikke. Jeg er måske lidt væk, men håber, det hjælper.