Anonim

Mouretsu Pirates: Bodacious Space Pirates: Abyss of Hyperspace opening [lyrics]

Jeg kan ikke kontrollere, om officielle juridiske streamingtjenester har det samme afslutningstema som ulovlige, da dette show ikke er tilgængeligt i mit land gennem juridiske tjenester. Hvis nogen kunne bekræfte dette for mig, ville jeg sætte pris på det.

Så som for ikke-lovlig brugte jeg gogo.Jeg vil ikke lægge nogen links eller lignende ind her, da jeg opfordrer alle til at støtte studierne så meget som de kan.

I slutningen af ​​afsnit 13 afspilles en anden sang som outro i modsætning til alle tidligere og fremtidige episoder. Dette er simpelthen den ulige. Denne sang er ekstremt afslappende og har et dejligt overalt soundtrack. Men jeg er simpelthen ikke i stand til at identificere dette stykke.

Det starter ved afsnit 13 (22:07, hvis du bruger de fleste streamingtjenester) lige hvor det viser episodenummeret (se skærmbillede). Dette varer i næsten 2 minutter med masser af vokal. Jeg forstår ikke japansk, så det er en no go for mig at skrive teksterne ned. Det kan endda skrives i de kreditter, der vises under sangen.

Navnet på soundtracket ville være det mest ideelle resultat. Men efter omfattende undersøgelser kunne jeg ikke finde det mindste antydning om det. Jeg har måske kigget på de forkerte steder, men simpelthen at angive vokalisten og måske endda gruppe / band ville også blive accepteret, hvis der efter et par uger ikke findes resultater.

5
  • Det findes i enhver encyklopædi.
  • Jeg ved, at der er 2 ED til serien, en er MISTET BØRN og jeg har endnu et ED-soundtrack på min iPod med 2 sange, Black Holy og en anden, der alle er gibberish (sandsynligvis på japansk, som tegnene ikke blev konverteret godt), men der er også en Black Holy Inst hvilket kunne være Indsæt? unforutnally kan jeg ikke give et kunstnernavn, som det blev forvrænget til, så jeg bliver muligvis nødt til at kontrollere, om min rip's originale data ikke blev forvrænget for at give rigtige navne til 2 muligheder
  • Anime News Network viser dog afslutningstemaet til afsnit 13 som "" Toumei na Yozora ~ Shibataku Hoshi ni Tsutsumarete ~ "( ~ ~; "Clear Sky ~ pakket af en blinkende stjerne ~") af Mikako Komatsu " og Mikako Komatsu er opført som kunstner for Black Holy som er opført som en Indsæt sang, kunne være de forvanskede navne, jeg har
  • @ Memor-X, det er bestemt ikke Lost Child, det ene er det vigtigste slutspor. Jeg kan ikke finde Black Holy let, så jeg vil grave rundt i morgen (det er allerede kl. 1 her), men det navn, du har angivet fra ANN, er muligvis bare svaret. Hendes stemme lyder i det mindste ens. Tak for informationen, jeg sætter stor pris på det!
  • @ Memor-X Toumei na Yozora var faktisk den sang, der blev anvendt, som blev dækket af Mikako Komatsu, mange tak!

Med tak til Memor-X blev jeg peget i den rigtige retning for at finde det anvendte soundtrack. Da det ikke er tilgængeligt i mit land, kan jeg ikke få fat i det originale album. Jeg var i stand til at kontrollere dette med den instrumentale version, eksempler på eksempler og en ikke-lovlig version.

Navnet på soundtracket er Toumei na Yozora ~ Mabataku Hoshi ni Tsutsumarete ~ omfattet af Komatsu Mikako som havde udgivelsesdatoen på gaden den 25. april 2012.