Anonim

DANZO'S STIFTELSE OG HASHIRAMA CELLER ER TILBAGE ?! || Boruto REAKTION: Afsnit 10

Så ifølge Madara, hver gang et Sharingan-øje bruger Isanagi, kaster det en ultimativ genjutsu på sig selv, og når hjulet bliver såret / dør, manipulerer det genjutsu. Genjutsu er så magtfuld, at den udvisker linjen mellem virkelighed og fantasi, og dermed bliver vildmarken helbredt / genoplivet. Men hver gang vildmarken genoplives, dør Sharingan-øjet.

Danzo ønskede at øge varigheden af ​​sin Isanagi og ønskede at være i stand til at have mere end et Sharingan-øje, så bad Orochimaru om at implantere cellerne i 1. hokage i sin højre arm for at få træstilen og implanterede derefter 10 Sharingan-øjne i hans nu kraftig højre arm. Så han havde "10 liv"

Har jeg ret indtil nu?

Så er mit spørgsmål, hvad var Karen, under kampen, talte om, at et øje lukkede hvert 60. sekund? Jeg troede, at et øje lukkede, efter at isanagien genoplivet det grusomme .. så var det noget ved et øje, der lukkede hvert 60 sekund?

1
  • Det gør det ikke, han døde flere gange, men et øje lukkede ikke hver gang han døde.

I henhold til Wiki-indgangen på Izanagi

Denne teknik ville normalt kun blive brugt i de mest alvorlige situationer og i et kort øjeblik, da Sharingan, som Izanagi blev kastet med, overstiger grænsen, bliver nævnte øje magtesløs og gøres blind permanent

Og den mest nyttige post, specifikt om Danzo

Danz Shimura, i et forsøg på at udnytte teknikken praktisk, havde ti Sharingan indlejret i sin højre arm. For at udnytte Izanagi til sit fulde potentiale skal brugerne også have de genetiske træk ved Senju, som også stammer fra Sage. Delvis af denne grund fik Danz noget af Hashirama Senju's DNA transplanteret i armen, hvilket forlængede tidsrummet for hver Sharingans Izanagi til et minut, hvilket gjorde det muligt for ham at bruge teknikken i op til ti minutter i alt med pauser imellem til spare tid. Men fordi Danz ikke er en Uchiha, falder hans chakraniveauer væsentligt hver gang han aktiverer denne teknik.

Så øjet bliver blindt, når det går forbi dets grænser, ikke når det omskriver døden. Faktisk kan det omskrive næsten alt, hvad der sker i dets indflydelse, mens det er aktivt, ikke kun døden. Det gør så lidt belastning for øjet, at det betragtes som ubetydeligt sammenlignet med faktisk opretholdelse af Izanagi.

1
  • Åh! Så det skete der !! Tak for svaret!!