Anonim

Læseren // Korrespondancer

I Shikkoku no Sharnoth ~ Hvilken smuk morgen ~, nogle ord som Metacreature, Illuminati og Old One har og på begge sider. du kan se dem på del 3-1 af webromanen

Jeg har lyst til, at denne sorte form er den samme som de Metacreatures .

og her på indekssiden

den m mnipotente mand (hans navn er Leo)

nu troede jeg først, at dette var et stilvalg af Amaterasu Translations siden Hikari no Valusia ~ Hvilke smukke håb ~ ikke var blevet oversat (og Amaterasu Translations sagde, at de måske gør dem en dag) men det vises i Aoishiro når ord som Sword , Se og Power og det blev oversat af Shijima. De 2 visuelle romaner udføres også af forskellige grupper.

Nu ville jeg få det, hvis det bare var navn, men Magt synes ikke at være et navn, da det normalt bruges til at beskrive, hvad mange heltinder tager fra at drikke Shoukos blod, eller hvad Yasuhime-sama modtager fra de træer, hun plantede.

Så er brugen af ​​ og en stil ting for oversættere uden for Japan, eller er der noget på det japanske sprog, der kræver brug af disse?

1
  • 5 Se en.wikipedia.org/wiki/…. Disse er Guillemet-mærker, som bruges som anførselstegn på nogle sprog som fransk og græsk (især ikke typisk på japansk, men som bruger , selvom de nogle gange kan bruges og kaldes enten eller ). Over toppen af ​​mit hoved ved jeg ikke, hvorfor de ville bruge disse, men jeg formoder, at det overhovedet ikke har noget med serien at gøre og er bare en stilistisk beslutning.

Det er på samme måde i originalen. Linjen om "Metacreatures" er:

黒 い 塊 は 、 そ れ ら《怪異》と 同 じ よ う に 思 え た。

Så i dette tilfælde er det sandsynligvis kun et spørgsmål om, at oversættere bruger den originale tegnsætning (du vil bemærke, at de gør det samme med dialog, ved hjælp af 「」 som i originalen snarere end "", som er standard på engelsk).

Hvad angår hvorfor originalen i sig selv bruger 《》: Logan har ret i, at disse ikke typisk bruges på japansk:

Disse er Guillemet-mærker, der bruges som anførselstegn på nogle sprog som fransk og græsk (især ikke typisk på japansk, men som bruger 「...」, selvom de nogle gange kan bruges og kaldes enten 二 重 山 が た[ni-juu-yama-gata "dobbelt bjergformet [parentes]"] eller 二 重 ギ ュ メ [ni-juu-gyume "dobbelt guillemet"]).

《》 Bruges grundlæggende, men forfatteren ønsker at bruge dem (f.eks. Dette svar på japansk. SE viser en måde, at 《》 bruges i en japansk ordbog). Jeg er ikke fortrolig med Shikkoku no Sharnoth, men en hurtig skumring af webromanen antyder, at forfatteren bruger 《》 til at omslutte substantiver med en bestemt betydning i universet, som 怪異 ("Metacreature"?) Og 大 消失 ( "Forsvinder"). Ligesom hvordan vi ville (og oversættere gør) bruge store bogstaver til at identificere egennavne på engelsk. Japansk har ikke store bogstaver, så 《》 er en alternativ måde at opnå den samme effekt på.