Anonim

Sting - When The Angels Fall

Vi ved i en af ​​episoderne, mens Goku, Vegeta, Whis og Beerus satte sig ned for at spise, Whis sagde, at der var 18 universer før, og Zeno slettede 6 universer, mens han var i dårligt humør.

Efter Zen Exhibition-kampen ved vi med sikkerhed, at hvis Zeno skulle slette et univers, ville også guderne, kaioshin og hakaishin også blive slettet. Vi ved også, at englene ikke er beslægtet med universet, og deres pligt er kun at tjene ødelæggelsesguden, som igen nævnes af Whis, da Beerus spurgte, hvorfor han ikke ville blive slettet.

Det blev også nævnt af Shin under Future Trunks-buen, at hvis Beerus skulle dø, skulle Whis forlade universet, da hans eneste pligt kun er at tjene Beerus.

Baseret på disse begivenheder, burde der ikke eksistere 6 flere engle af de slettede universer? Hvorfor ser de ikke på magtturneringen (når de undtagne universer ser det samme)? Vi ved, at disse engle ikke ophører med at eksistere, når deres univers er slettet, da vi ser nogle af englerne i de slettede universer sidde og se magtturneringen.

Hvad er dine tanker om det samme?

Jeg vil præsentere mit personlige synspunkt vedrørende dette spørgsmål.

For det første er der en fælles antagelse om, at ligesom Whis serverer Beerus, Daishinkan også tjener Zeno og derfor ved denne analogi, ligesom Whis er stærkere end Beerus, Daishinkan "kunne" være stærkere end Zeno. Problemet med denne analogi er, at det ikke overvejer forskellene med hensyn til de tjenester, der leveres af englene og storpræsten.

Whis fungerer som en mentor træner Beerus i kamp. Men Zeno er ikke en fighter. Så der er ikke behov for Daishinkan til at træne Zeno. Således spiller Daishinkan en rolle, der kan betragtes som en sekretær / butler / rådgiver / minister til Zeno.

Da Daishinkan er Whis far og meget meget stærkere end Whis, er spørgsmålet Hvorfor ville Daishinkan tjene Omni-kongen, hvis ikke for at træne ham?

Den eneste plausible forklaring ville da være, at han blev skabt til at tjene Zeno i en rådgivende rolle (det er storpræstens formål).

For det andet nævnes ingen steder i Dragonball Super, at englene er uforgængelige eller fri for Zenos vrede. Det nævnes kun det englene bliver ikke udslettet efter TOPPEN.

Hvorfor?

Måske fordi Zeno ikke havde lyst til det.

Eller måske Daishinkan talte ham ud af det.

Måske er de andre engle også relateret til Daishinkan, og han vil ikke se hans slægt slettes som de foregående 6 universer, så han overtaler Zeno.

Måske er englene blevet holdt i live, fordi der er en chance for, at Zeno kan genoplive alle de udslettede universer.

Vi ved det ikke. Vi ved kun, at der er for mange måske er her og intet bestemt svar. Den eneste sikre mulighed her er at antage, at tidligere engle blev sandsynligvis også slettet sammen med de foregående 6 ud af 18 universer men denne gang er de resterende engle skånet for denne skæbne.