Anonim

Med Joe Biden er Kina ansvarlig

Så Gaara kunne ikke sove, fordi Shukaku var inde i ham, derfor hans mørke cirkeløjne. Der var den fyr, der blev skør efter at have forsøgt at være vågen i 11 dage for sit videnskabsprojekt.Så hvordan kunne Gaara fungere ordentligt, endsige kæmpe?

Bevis fra Narutopedia

Under deres første samtale, da Gaara var barn, advarede Shukaku Gaara om, at det ville tage kontrol over hans krop og begynde at dræbe mennesker, hvis han nogensinde faldt i søvn

5
  • Tilføj venligst reference til den fyr, du sagde, blev skør efter at have været vågen i 11 dage. Hvor læste du det?
  • ay ay ayase sir
  • Jeg gætter på, at svaret er magisk.
  • ja, ja, jeg håbede, at vi ikke skulle komme til den konklusion
  • Nå .. Gaara er en ninja, og hans søvnløshed gjorde ham psykotisk. Han er også en jinchuuriki ... Han er ikke menneske.

Jeg er faktisk ret sikker på, at gaara sov nogle gange.

Det forklares, at når værten af ​​shukaku falder i søvn, spiser shukaku langsomt, nøgleord langsomt, væk fra den enkeltes personlighed og psyke. Dette er en del af grunden til, at gaara er så ustabil, fordi han sover nogle gange, og når han gør, begynder shukaku at fortære sit sind.

1
  • 1 Det forklares, at når .... Hvis du vil tilføje en reference, er dette kapitel 135 s. 9

Du forsøger at retfærdiggøre Narutos begivenheder med menneskelig videnskab. Naruto er ikke science fiction, det er det største punkt her.

Ikke desto mindre er Gaaras sorte cirkler et stort plot hul i Naruto, fordi han havde dem siden fødslen, og jeg er ret sikker på, at en for tidlig baby ikke havde den rationelle tænkning, der kræves for at fratage sig søvn i andre for at bevare sin identitet fra sin indre dæmon. Han bevarer også de sorte cirkler efter at have mistet shukaku, når han kan sove hvor meget han vil.

4
  • Naruto erikke science fiction Jeg tror, ​​der er en skrivefejl der ... eller savnede jeg noget?
  • Skrev ikke "er ikke"?
  • Måske fortolker jeg fejlagtigt teksten "Naruto er ikke science fiction' = 'Naruto er ikke-fiktion, det virkelige liv", men i mit sind,"Naruto (og næsten al manga / anime) er en fiktion, hvad enten det er en sci-fi eller ej.". Jeg tror bare en misforståelse fra min side.
  • Ja, Naruto er bestemt fiktion, er bare ikke en del af den specifikke science fiction-genre, hvor tingene slags skal give mening i henhold til menneskelig forståelse af videnskab.

Jeg er enig i Anakuraks svar, at Gaara sover, men med en begrænset tid og vågner, før Shukaku tager fuld kontrol over hans sind og krop.

Imidlertid er den mørke cirkel ikke et resultat af søvnløshed, men snarere et fødselsmærke, han fik siden han havde været en jinchuuriki, selv da han stadig var inde i sin mors livmoder.

Reference: Hvorfor har Gaara stadig mørke rande omkring øjnene?