Anonim

SADDEST DE WALKING DEAD Dødsfald

Fra hvad jeg kan fortælle, er kandidaterne til den største karakter i One Piece:

1) Laboon, enorm hval i tvivlsom skala ved indgangen til storslangen.

2) Surume, den enorme kraken, der blev tæmmet af Luffy, viste sig at bære Thousand Sunny på hovedet som en lille hat.

3) Sanjuan Wolf, fra billeder, der er lagt ud i Manga, har han vist sig at være på størrelse med Navy Headquarters

4) Seakings, nogle af de seakings vist i det rolige bælte sømme enorme, og måske er de ikke engang de største.

5) Island Eater, øen, der spiste guldfisk, viste sig at være flere gange større end kæmperne på Little Garden. Selvom jeg ikke er sikker på, at størrelsen stemmer overens.

Jeg tror, ​​Sanjuan Wolf er den største, men jeg er ærligt talt ikke sikker.

Zou, den levende elefant, som dyrene fra Mink bor på, er den hidtil største karakter. Hele elefantens bagside har så meget plads, at der er skove, floder og endda hele byer på den. Der er et helt land der.

2
  • 2 Tænk stadig på Florian Triangle Monster >> Living Island Zou. Da Thriller gøer ~ = Ø i sig selv og monsteret større end ham.
  • Jeg vil også anbefale at fjerne billederne med mangafox og mangapanda på.

Kunne ikke finde kilderne, men lad os se på nogle af mine topkandidater.

Ulven er en kæmpe af ekstraordinær størrelse, der rager ud over selv de største væsener, der hidtil er kendt som Oars eller Little Oars Jr., såvel som at være så stor, at han ser ud til at være omtrent den samme størrelse som Marine Headquarters i Marineford, og er således den hidtil største kendte kæmpe, der lever op til sit velfortjente kaldenavn.

Ulv måske enorm, men stadig en kæmpe. Men jeg gætter på, at hans størrelse er størrelsen på et marint slagskib.

Kommer til Island Eater GoldFish og Island Whales (Laboon). Begge var i stand til let at sluge Going Merry, selvom Laboon syntes større. Jeg kan dog stadig se dem være større end San Juan Wolf. Seakings var næsten på størrelse med Noah skibet, så de er større.

Men dette er helt klart den største ting, der vises (men ikke forklaret) i One Piece. I anime blev dette vist som noget med røde øjne. Denne ting formørker klart Thriller Barque-skibet, som vi ved, at San Juan Wolf er mindre end: P

2
  • 1 Jeg vil gerne nævne, at vi i slaget ved Marineford så, at selv Oars Jr var omtrent på størrelse med to slagskibe stablet oven på hinanden. Og hvis Sanjuan Wolf er omkring fire gange størrelsen af ​​ham, så taler vi om nogen, der er omkring halvdelen af ​​Thriller Bark.
  • 1 @ Ethan722 Godt punkt. Men thrller-barken var langt større .. Da Little Oars var "lille" og Oars ved max var halvt så stor som Wolf. Ingen måde Sanjuan ulv halv størrelse af Thriller bark. Thrillerbark imho har det samme øområde som Living Island Zou.

Hvis du har set det ene stykke: hjerte af guld, så er der Bonbori sama, som er en fodboldfisk. Inde i sin krop har Bonbori tre maver, der holder flere øer, herunder øen Alchemi i sin tredje.

1
  • Er hjerte af guld kanon?