Anonim

Athena og Sybil's forbrydelser 「AMVCON 2016 1. plads」

I afsnit 17 får Makishima overdraget Gu-sung Choes telefon med en video, der viser Sibyl-systemets sande form.

En episode tidligere Gu-sung Choe sagde, at hvis denne video skulle offentliggøres, ville det være slutningen på landet.

Efter at Makishima flygtede fra flyet, kunne han have uploadet dette, hvorfor gjorde han ikke? Det ville have været meget lettere i stedet for at forsøge at forgifte al madforsyning.

Folk ville være blevet så vanvittige over dette (hvis det ikke straks blev "debunkeret" som falsk af Sybil), og så ville alle være mål for henrettelse eller fængsel.

Eller det ville slet ikke gøre noget. Husk, hvordan folk undertiden selv ville beslutte, at noget, der ser forfærdeligt forkert ud, ikke kan være ægte, for ellers ville ovenstående ske, og så fortsætter de bare med, som om det er en prank eller noget, der ikke fortjener en anden tanke .

Så den mere effektive måde at tænke på ville ikke være et risikabelt revolutionsforsøg som dette, men en handling bag kulisserne, der bestemt ville gøre noget uden at stole på folks tanker.

Hvis jeg husker korrekt, er de underjordiske niveauer wäre tge Sybil-system installeret isoleret fra omverdenen, så videoen sandsynligvis ikke kunne uploades, og den enhed, som den blev gemt, blev sandsynligvis ødelagt af sybil.

1
  • 1 Dette er ikke sandt, da Makishima fik overdraget videoen i et fly, ikke under jorden.