Anonim

Najczęściej używane zwroty angielski

I kapitel 216 i mangaen blev det afsløret, at titlen "Zawsze in Love" faktisk var en fejloversættelse fra et oversættelsesprogram. Det specificerede ikke, om det blev gjort ved hjælp af Google Translate eller et andet oversættelsesprogram.

Det første bind af Nisekoi blev udgivet i 2011. Det år var Google Translate ikke så godt som det er nu. Jeg kender ikke kvaliteten af ​​Google Oversættes oversættelse til japansk til polsk i 2011, da jeg ikke bruger polsk og aldrig har lært det, så der var ingen grund til at oversætte fra japansk til polsk. Mit spørgsmål er, har forfatteren nogensinde nævnt, hvilket oversættelsesprogram han brugte, så han endte med sætningen "Zawsze in Love"? Eller genererede han sætningen selv og brugte oversættelsesprogram som en undskyldning i historien?

Bemærk, at jeg ikke spørger om betydningen af ​​"Zawsze in Love", som allerede er forklaret her. Jeg spørger om dens oprindelse.

2
  • hver, oversættelse, adskiller sig, abit
  • Mangaen viser, at den blev oversat fra japansk til polsk, og programmet viser den polske oversættelse som Zawsze in Love

I skrivende stund returnerede indtastning af 恋 を 永遠 に (evigt kærlighed) i Google Oversæt den nøjagtige sætning "Zawsze Forelsket'.

Andet, som 永遠 の 愛, returnerede en hel sætning på engelsk, "forever Love", men nogle gjorde ikke: didn't を 永遠 に, 永遠 の 恋.

I sidste ende kan dette ikke være et endeligt bevis for, at forfatteren brugte Google Translate, eller om Google Translate gav dette resultat på det tidspunkt, da nu kan enhver foreslå en oversættelse og skæve resultatet.

Opdatering fra 2018: som tidligere nævnt kan resultaterne af Google Oversæt ændre sig:

  • 恋 を 永遠 に ("Zawsze In Love") og 愛 を 永遠 に ("for altid kærlighed") blev erstattet med "Miłość na zawsze"

gør dem mere konsistente.


Yderligere læsning: Sådan fungerer Google Translate - Latin.SE

Når hun ønskede at navngive historien, ville hun faktisk oversætte den til engelsk, men hun oversatte den til polsk i stedet ved en fejltagelse. Imidlertid blev hun stadig tiltrukket af den polske version, og derfor kaldte hun den "Zawsze in Love".

Så det er ikke nævnt nogen oversættelsesfejl. Det er faktisk en fejl lavet af forfatteren ved at vælge et andet sprog ved en fejltagelse.

1
  • Det ville være bedst, hvis du kunne give referencer til dette, fordi den polsk-engelske blandede oversættelse stadig er underlig (forståeligt nok er det et oversættelsesværktøj, der er bundet til enhver fejl)