Anonim

Mitsuki har subtilt antydet forskellige gange i anime, at han er usikker på, om hans vilje faktisk er hans egen.

Under Mitsuki-forsvindingsbuen forsøger Mitsuki at gå til Iwagakure og går endda så langt som at angribe boruto med lynnedslag for at kontrollere, om hans følelser blev skabt (af hans far, Orochimaru), Boruto Episode 79. Og det giver mening overvejer, hvor meget et beregningsgeni hans far er.

For at afklare dette er Mitsukis tvivl om hans vilje tegn på følelsesmæssige problemer? eller planlagde Orochimaru, at mitsuki skulle blive venner med boruto (og på en måde påtvinge sin vilje til mitsuki, mens han fik mitsuki til at tro, at det var hans egen?

1
  • Vi ved endnu ikke, om Orochimaru er den samme manipulerende modbydelige fyr, eller om han er blevet god, så det er alt sammen spekulation fra hans side.

Grundlæggende kunne du argumentere for, at han gjorde det, men sandsynligvis ikke som spørgsmålet antyder. Mitsuki er en klon, så i den henseende er han mere eller mindre menneskelig. Hans følelser kommer fra Orichimarus personlighed, især hans yngre selv, og hvordan han blev opdraget. I den henseende gjorde Orochimaru aktiviteten for at få ham til at tænke for sig selv og slette hans hukommelse ved fiasko. Som en bivirkning er Mitsukis følelser ret lave i intensitet.

Orochimaru brugte derefter succesen med denne aktivitet til at pege Mitsuki på Boruto.Med det var Mitsuki næsten blankt følelsesmæssigt, som hans generelle mangel på stærke følelser viste. Han fik kun lov til at forlade, når han modnede nok til at tænke for sig selv, og derefter blev han sendt til Boruto. Mest sandsynligt er det den eneste rigtige "designet" del af Mitsukis følelser, at Orochimaru tvang ham til at modnes og derefter gav ham en "sol", som de så kaldes i Naruto-universet. Mitsuki bliver igen venlig over for Boruto er hans egen ting.

Det kunne dog være tilfældet, at alt dette opstod på grund af usynlig manipulation af Orochimaru. Mitsuki er en klon, men er dog også meget mere venlig end Orochimaru, hvilket kan betyde, at der er en eller anden manipulation for at tone ned den apatiske / onde natur. Det kunne også være, selvom det var mere næring end naturen, så i sandhed er der intet fuldt og klart svar i manga, anime eller nogen anden kilde. Anime vil sandsynligvis give noget svar i nogle få episoder, da det er temmelig klart, at Mitsuki selv vil besvare det spørgsmål, før han vender tilbage til bladet. Dette er dog kun Anime, så vidt jeg ved.

TL; DR: Der er en vis manipulation som vist ved eksperimentet, som Orochimaru gjorde, men det var en, der lærte Mitsuki at tænke for sig selv. Der er også det faktum, at han blev peget på Boruto, men det er mere priming end design. Mitsuki er for det meste en klon af Orochimaru, så han er i det mindste mest menneskelig og har sine egne følelser, så det var stadig mest hans eget valg at være venner. Det efterlader en ukendt, hvis han blev konstrueret / designet til at være som om han er følelsesmæssigt eller ej, hvilket kunne tælle, men er ukendt. Uanset hvad, Mitsuki var fri til at træffe sine egne beslutninger, efter at han havde bestået testen, og han valgte at tjekke denne person, hvis billede han fik (Boruto). Han blev ikke tvunget, narret eller bedraget til noget ud over at møde ham.

Orochimaru er en meget fokuseret (gal videnskabsmand) studerende af jutsu, jeg tror ikke Mitsukis 'følelsesmæssige vækst / velvære er noget, han nogensinde har overvejet, endsige planlagt. Så vidt Orochimaru passer på ham, svarer det til en landmand, der opdrætter kvæg