Anonim

[SFM FNAF] Nightmare Bonnie gulerod hoppeskræk

I Sword Art Offline 2 afsnit 7 kommenterer Asuna, at Yuuki ikke kun er en sjælden kvindelig spiller, men også taler som en dreng.

Nu så jeg den engelske dub og hentede det ikke, så jeg gætter på, at det er noget, du kun vil høre, når du ser sub med japansk lyd, men selv i Sword Art Offline, som aldrig blev dubbet (kun subbed med japansk lyd ), Jeg fik ikke et indtryk af, at Yuuki talte som en dreng.

Så hvordan er det, at Yuuki taler som en dreng?

På japansk er der flere ord for "jeg", det mest almindelige væsen watashi, atashi, bokuog malm (Jeg translittererer dog til romaji). De fleste af disse pronomen er endeligt kønsbestemte, og det ville være ret socialt faux pas at bruge et forkert kønnet pronomen. Denne video gør et fremragende stykke arbejde med at forklare emnet.

Fra S02E19 Zekken

Yuuki: Boku wa kore dake, dakedo ne.

Oversættelse: Jeg skal dog bare bruge dette.

I SAO bruger Yuuki boku.

Boku er generelt et mandligt pronomen. Men i anime (ikke så ofte i det virkelige liv) vil overdreven tomboy-type piger bruge boku i et forsøg på at lyde maskulin. Dette er noget, der generelt er umuligt at oversætte nøjagtigt til engelsk på en acceptabel måde, så de fleste officielle oversættelser ignorerer simpelthen forskellen, men de fleste fansubgrupper tilføjer en oversætternotat, der markerer dette.

3
  • Faux Pas Fransk for "False Step". En alvorlig social bommert eller større brud på etiketten. Hvis det pågældende falske pas var utilsigtet, fører det ofte til et meget akavet og ubehageligt øjeblik.
  • Jeg slog endda den rette stavning op, før jeg skrev den. Nå, det antager jeg, at jeg får ved at skrive fransk, bare fordi jeg ville tale det.
  • 7 Er jeg den eneste, der ser en smule antydning til ironi i brugen af ​​en fransk sætning til at beskrive noget om det japanske sprog i et indlæg skrevet på engelsk? :-)