Anonim

Rihanna - Overvejelse | Klaver Karaoke Instrumental Tekst Cover Syng med

For at fange opmærksomhed fra ældre tusindben

og dræbte ham var King nødt til at være et lokkemiddel for Saitama at dræbe ham.

Hvorfor havde King brug for et lokkemiddel for at fange den ældste tusindfals opmærksomhed?

Faktisk var det ikke King selv, der var nødvendigt. I Kapitel 82, læser du følgende dialog:

De siger, at Centichoro samarbejder med Monster Association så han kan hævne sig mod Blast...

Husk, at det ikke var King selv, der fik Centichoro til at gå efter ham, men snarere, det var efter han nævnte Blast. King sagde, at han bragte Blast med sig, og efter at have hånet Centichoro, at han var for bange for at møde Blast, gik Centichoro, formodentlig vrede, efter ham og troede, at Blast var med ham.

For at konkludere, King selv var ikke specifikt nødvendig for opgaven. Det var hans løgn, at Blast var der, der distraherede Centichoro siden Centichoro ønsker tilsyneladende hævn over Blast. Centichoro ville sandsynligvis ikke have gået glip af chancen for at komme, selv efter at have hørt, at Blast var der, anklagede han mod ham. Saitama brugte Centichoros had mod Blast mod ham, hvilket resulterede i hans nederlag.

2
  • ja, men kunne ikke bare være Saitama den, der hævdede at bringe Blast med sig? Var det fordi King er bedre kendt som en helt eller noget?
  • @Pablo Ja, du har et punkt der. King var velkendt ikke kun blandt helte, men også monstre. Hvis det var Saitama, ville Centichoro sandsynligvis bare ignorere ham, en ukendt helt, og troede, at han bløffer, eller han er bare en lille yngel. Så igen er det også muligt, at han stadig ville tro på Saitama. Husk, han ønsker at hævne sig på Blast og provokere ham ved at sige, at Blast var der, uanset hvem personen er, sandsynligvis ville fremkalde den samme reaktion.