Anonim

Kya Uttarakhand ke log Devtao ke vansaj hain?

På både Naruto og Yu-Yu Hakusho er Kurama navnet på en magtfuld dæmonræv.

Har dette en eller anden betydning i japansk mytologi eller folklore? Eller gjorde Yu-Yu Hakushos forfatter det, og Narutos forfatter "inspireret" af det?

Der er et bjerg, kaldet Mount Kurama, som har en hel del åndelig betydning (hovedsagelig på grund af Kurama Temple). Som Wikipedia siger:

Filosofen Hayashi Razan viser en af ​​de tre største af daitengu som S j af Kurama-bjerget. Demonerne i Kurama og Atago er blandt de mest berømte tengu.

Det Naruto Wiki nævner dette som en mulig kilde til navnet:

"Kurama" ( ) betyder bogstaveligt 'ni lamaer'. Kishimoto blev primært inspireret til at skabe Kurama baseret på karakteren med samme navn fra mangaserien Y Y Hakusho. Navnet kan også henvise til Mount Kurama ( ), det hellige bjerg, der siges at være hjemsted for Tengu S j , som lærte folk ninjutsu og andre japanske kampsport.

Den anden, der er anført der, er selvfølgelig Kurama fra Y Y Hakusho. Dette ser ud til at blive citeret, men citatet er til en bog kaldet Second Artbook (denne tror jeg, side 74-81), som jeg ikke har været i stand til at finde online nogen steder.

Hvordan det ser ud, er det Y Y Hakusho valgte dette navn i begyndelsen af ​​1990'erne (sandsynligvis fra navnet på det førnævnte bjerg), da Naruto brugte dette som inspiration til en lignende karakter.

På grund af dette valg fra Naruto's mangaka, synes det sandsynligt, at han også valgte en lignende karakter at bruge dette navn til. Kurama i Y Y var en y ko, det giver mening at genbruge dette navn til en kitsune.

Hvad angår den oprindelige brug af navnet Kurama i Y Y , en plausibel forklaring er, at på grund af navnet Kuramas konnotation til kampkunstmesteren S j b nævnt ovenfor, som besad stor visdom og underviste magi til Minamoto no Yoshitsune.

Historier skildrer [kitsune] som intelligente væsener og besidder magiske evner, der øges med deres alder og visdom. Frem for alt er evnen til at antage menneskelig form. (Wikipedia)

Imidlertid synes dette ikke at blive citeret til nogen specifik kilde, så det er også meget sandsynligt, at der ikke er nogen direkte sammenhæng mellem brugen af ​​navnet Kurama og ræven.

3
  • 1 Hvorfor en ræv dog? Bjerget er pænt og alt sammen, men begge henviser til en Yoko (dæmonræv), er der en specifik grund?
  • @MadaraUchiha Denne specifikke "tilfældighed" nævnes ikke noget sted online, hvilket får mig til at tvivle på, at den anden kunstbog heller ikke nævner det. Men jeg har forsøgt at dække dette bedst muligt i svaret ovenfor. Forhåbentlig er det tilfredsstillende. ;)
  • Jeg venter lidt mere, før jeg accepterer det. Har min +1 indtil videre: P