Anonim

Sådan løses Kohler-solenoidproblemet på den rigtige måde

Mewtwo er klonen til Mew. Dette betyder, at Mew eksisterede før Mewtwo.

Så hvorfor er Mew numbed 151 i Pokedex og Mewtwo 150?

4
  • Har aldrig tænkt på det før, sandsynligvis fordi jeg ikke har set Pokemon på et stykke tid. For mange årstider.
  • Det har været aldre siden jeg sidst så Pokemon, så måske glemte jeg det, men - refererer anime nogensinde til Pokedex-numre? Jeg kan ikke huske, at det skete.
  • @senshin Ja, jeg tænkte det samme. At dette er et videospil spørgsmål i modsætning til et anime spørgsmål.
  • @senshin, krikara. sent som det måtte være. Kapitel 17 i pokemon-eventyr nævner Mew som nummer 151.

Fordi Mew ikke var beregnet til at være en af ​​de 150 pokemon, du kan erhverve gennem normal gameplay. Det var den "mystiske" Pokemon, ingen skulle vide, at den eksisterede. Det kunne kun opnås ved

  • Nintendo-begivenheder
  • Gameshark
  • Spilfejl

Så ja, det giver ingen mening, men hvis Mewtwo havde været nr. 151, ville din Pokedex i rød og blå have et hul i hullet på # 150.

Mew blev betragtet som uddød, da Pokedex blev lavet. Men da Mewtwo var i live og kendt, blev han placeret først. Senere betød Mews opstandelse af sin art i Emerald af en videnskabsmand, at de nu kunne få hans info til Pokedex. Mews originale form i Pokedex var faktisk bare "???" Pokemon, der kunne lære ethvert træk.

+200

Lad os mindes om, at Pokemon-franchisen startede fra videospil, og dens oprindelige udgivelse var Pokemon Red and Green i Japan i 1996. Så Mews allerførste optræden kan kun være i japansk Pokemon Red og Green.

Ifølge Bulbapedia i Trivia-sektionen af ​​Mew:

  • Mew var en lidt kendt hemmelighed, da Pokémon Red og Green først blev frigivet i Japan. Selv Nintendo var oprindeligt ikke klar over, at Shigeki Morimoto havde programmeret det til spillet.

  • I et interview med Game Freak and Creatures, Inc. i Nintendo Power-udgave 134 afslørede Shigeki Morimoto, at han skabte Mew to uger før spiludviklingen var færdig.

Citat fra interviewet, der er citeret på Bulbapedia-siden:

Morimoto: Vi satte Mew ind lige i slutningen. Patronen var virkelig fuld, og der var ikke plads til meget mere derude. Derefter blev fejlfindingsfunktionerne, som ikke skulle medtages i den endelige version af spillet, fjernet, hvilket skabte et minimalt 300 byte ledig plads. Så vi troede, at vi kunne placere Mew derinde. Det, vi gjorde, ville være utænkeligt i dag!

Ishihara: Dette er på trods af at blive fortalt, efter at fejlretningen sluttede, at du ikke skulle manipulere med en eneste bit! (ler skævt)

Iwata: Hvad er meningen med at gå igennem alle problemer med fejlretningsprocessen, hvis du vil gå og fikle med spillet bagefter ...? Jeg ville vove at alt dette kom fra Morimoto-san's onde natur.

Morimoto: Nå, det var en skør, som alle lige op til Tajiri-san var med på. Men selvom Mew var derinde ...

Iwata: ... Det skulle faktisk ikke vises i spillet, ikke?

Morimoto: Ret. Medmindre vi kunne tænke på nogen god mulighed for det, ville Mews eksistens ikke være blevet afsløret for offentligheden. Det blev efterladt der, i tilfælde af at det var egnet til en eller anden aktivitet efter lanceringen. Men hvis der ikke var nogen indbyrdes, der ønskede at bruge det, troede jeg, det ville være fint at bare lade det være.

Iwata: Mew kunne meget vel have endt med at dukke op i spillet.

Morimoto: Ret. Men på grund af en uforudset fejl, endte Mew med at dukke op i nogle spillers spil. Det så ud som om vi planlagde alt dette, men det var ikke tilfældet. Så selvom det forårsagede alle mulige problemer for mange berørte, endte det heldigvis med at have en positiv effekt.

[...]

Iwata: Sådan er det "Legendariske Pokémon-tilbud"8 opstod.

8 Det "legendariske Pokémon-tilbud" blev annonceret i april 1996-udgaven af ​​CoroCoro Comic. Tyve vindere ville blive udvalgt, som kunne sende deres spilpatron ind, så Mew-dataene blev uploadet til den. Der var cirka 78.000 deltagere.

Af citaterne ovenfor er det tydeligt, at Mew ikke skulle vises i den første generation. Det blev kun programmeret i sidste øjeblik og optog fejlfindingsområdet.

Interviewet antydede, at Mew blev tilføjet, efter at fejlretningsprocessen var afsluttet, så at bytte antallet af Mewtwo og Mew på det tidspunkt ville have været katastrofalt, da Mewtwo havde en begivenhed i Cerulean Cave, og dens statistik, sæt sæt, smagstekst, ... rekord skulle byttes med Mew's. At tilføje en post i slutningen var sikrere, især når posten overhovedet ikke skulle bruges under det normale spil.

1
  • 2 Jeg ville ønske, at jeg kunne stemme mere end én gang +1

Mew var en længe glemt Pokemon (for 10.000 år siden i serien). Så i denne forstand, når en Pokemon bliver fundet eller opdaget, der ikke er i posterne, vil den blive tilføjet efter sin opdagelse. Mewtwo blev oprettet ved hjælp af Mew DNA, således kom Mewtwo før Mew i optegnelserne

Ok bortset fra hvad der er angivet i videospil, hvis jeg husker rigtigt, var Mew mere af en myte og troede at være på det mest uddøde. Dr. Fugi, der allerede havde arbejdet med kloning, søgte efter rester af Mew. Efter at have fundet, hvad han troede at være forstenet, var Mew tilbage, begyndte han at klone det for lederen af ​​Team Rocket, Giovanni (skulle finjustere DNA'et lidt). Navnet Mewtwo kommer fra den måde, Dr. Fugi navngav alle hans kloner (Bulbasaurtwo, Charmandertwo osv.), Selvom Mewtwo var den eneste, der overlevede. Det var først efter Mewtwo undslap, at den oprindelige Mew blev opdaget for ikke at være uddød.


Redaktørens note: Jeg var nødt til at grave lidt for at få noget mere solidt end min egen og lignende vage souvenir. Jeg ved, at svaret er lidt gammelt, men jeg regnede med, at jeg ville dele mine fund siden kommentarforespørgslerne til kilder.

Ovenstående oplysninger kommer fra de første 2-3 minutter af den korte 10 minutter lange Myutsuu til Ai / Mewtwo og Amber (Ai på japansk), mere almindeligt kendt på engelsk som Fødslen af ​​Mewtwo, som blev vist på japansk tv første gang Mewtwo slår tilbage blev sendt.

Hele korte (specifikt de sidste 7 minutter) blev bedømt PG-13 på grund af det noget foruroligende / kontroversielle emne (r) for børn og dermed besluttede 4Kids Entertainment ikke at medtage mere end den G-klassificerede første 3 minutters introduktion (under titlen Mewtwos oprindelse) i teatrene og DVD-udgivelser af Pokémon: Den første film - Mewtwo slår tilbage, hvilket var nok til groft at forklare den vestlige offentlighed om Mewtwos oprindelse.

Den fulde ti minutters kortslutning er nu tilgængelig i DVD-udgivelsen af Pokémon: Mewtwo vender tilbage.

Hele kortets udskrift er tilgængelig flere steder online, det specifikke websted, der sendte mig på rette spor, var: http://www.lchr.org/a/23/et/amberkins.html

1
  • 2 Har du måske kildemateriale til sikkerhedskopiering af denne erklæring?

Jeg vil sige, at Mewtwo er nummer 150 i stedet for 151, fordi Mew siges at være uddød og glemt, men det er bare mit svar. Sagsøg ikke mig.