Anonim

転 生 し た ら ス ラ イ ム だ っ た 件 魔 編 ⑦ 原初 黄 カ レ ラ 前 編 ア ニ メ で は 語 ら れ な い 内容 Den tid jeg blev reinkarneret som et slim

Slutkreditterne for anime-serien Den tid, jeg blev reinkarneret som et slim har et unikt træk, som jeg prøver at forstå. Her er en optagelse fra slutkreditterne til afsnit 2:

(Slutkreditterne i afsnit 1 er faktisk åbningskreditterne, som ikke var blevet spillet indtil slutningen. Åbningskreditterne er udelukkende på japansk undtagen med et overlay af seriens engelske titel.)

Billedet registrerer en overgang mellem det første viste alfabet og det andet. Hver af de to første alfabeter varer i mindre end et sekund, når japansk endelig dukker op i et par sekunder. Oprindeligt troede jeg, at det første sprog var Thai eller Georgian eller et lignende sprog. Nu hvor jeg har foretaget skærmoptagelsen, er jeg ret sikker på, at ingen af ​​de to første er ægte skrivesystemer. Er de?

Hvis ikke, er der nogle i grunden til at vise kreditterne i tre alfabeter? Jeg forstår, at deres er en multikulturel verden, men det er vores også, og vi holder os typisk til et sprog i kreditter.

(Jeg antager, at jeg skal kvalificere det. Et antal forskellige anime-serier viser flere sprog under kreditterne, men ikke overgangen mellem dem. Hvis en koreansk stab krediteres, vil den del være på koreansk. Hvis filippinsk personale så vil den del være på engelsk eller spansk osv.)

Ligner et originalt alfabet, muligvis baseret på runealfabet. Det er dog et komplet alfabet med kendt translitteration.

@ happymaryheart tweetede sit arbejde om den komplette translitteration af alfabetet.

Baseret på translitterationseksempler, som han tweetede, er det dybest set enten:

  • Engelske ord, eller
  • Romanisering af japanske ord

Med hensyn til hvorfor kreditterne vises i tre alfabeter ... det er faktisk kun vist i to alfabeter: dette runeafabet og japansk / engelsk. Runerne vises for første gang, derefter krymper de, før de erstattes af de originale ord.

Hvad angår hvorfor det gøres på denne måde ... Jeg har ikke undersøgt noget for dette, men jeg vil spekulere i kunstnerisk indtryk, eller måske er det faktisk det eneste alfabet i deres univers ...

0