Anonim

Boruto's Jougan bekræftet! Evner og detaljer afsløret! Boruto Naruto Next Generations - ボ ル ト -

Hvis man bruger Izanagi eller Izanami, ville lyset i det øje gå tabt for evigt. Da Tobi brugte det, erstattede han øjet med en Rinnegan. Det er ikke angivet klart, men de fik det til at lyde som om han ikke kunne have brugt en anden Sharingan til at erstatte den.

Det er mit spørgsmål: kunne man transplantere et nyt Sharingan-øje i stikkontakten og have lys i øjet igen?

JA, kunne en ny Sharingan transplanteres i øjenhulen og erstatte øjet, der brugte Izanagi. Brug af Izanagi eller Izanami får øjet til permanent at miste sit lys, men det beskadiger ikke den optiske nerve, der forbinder øjet. Hvis det gjorde det, skulle Tobi ikke have været i stand til at transplantere engang en Rinnegan der. For den sags skyld kunne han have transplanteret en Byakugan eller et almindeligt øje der.

Tobi ville have Rinnegan for sin egen skyld, ikke fordi han på en eller anden måde måtte erstatte det "permanent lukkede" Sharingan-øje. Faktisk ville han ikke have vidst på forhånd, at han ville blive tvunget til at bruge Izanagi i kampen med Konan. Hypotetisk, hvis Konan simpelthen havde overdraget Nagato's Rinnegan til ham, ville han alligevel have taget det venstre øje ud og erstattet det med Rinnegan.