Anonim

I Hikaru no Go, Wayas brugernavn, når du spiller Go online er Zelda. I anime blev årsagen ikke forklaret (jeg har ikke læst mangaen, så måske er forklaringen derinde). Den første ting jeg tænker på, når jeg ser navnet Zelda er Legenden om Zelda videospil-franchise, så jeg forsøgte at finde ud af, om brugernavnet var en reference til det, men jeg kunne ikke finde ud af noget online. Jeg er interesseret i både Waya's grunde (hvis de findes) og forfatterens brug af brugernavnet Zelda.

Der er ingen forklaring i mangaen om, at Waya bruger kaldenavnet "Zelda".

Imidlertid siger den voksne person, der forklarer computer / internet til Hikaru, noget som "Mmhh, med et kaldenavn som 'Zelda', denne person er sandsynligvis et barn. På internettet ved du aldrig ..."

Dette hjælper Hikaru med at forstå, at Sai kan spille på internettet uden at give sin sande identitet væk. Fordi "Zelda" er et kaldenavn, kan enhver vælge. Det giver ikke noget væk på din identitet. Du kan være en dreng eller en pige, en teenager eller en voksen, ...

Jeg tror, ​​at kaldenavnet "Zelda" blev valgt (af scenaristen), fordi, som du sagde, nogen kender til "legenden om Zelda" -reference, selvom du ikke spillede videospillet. At have en person, der siger "Hans kaldenavn er 'Zelda', han skal være barn" er noget, som enhver læser vil forstå.

Desuden ved Waya hvordan man håndterer en computer, og vi kan med sikkerhed antage, at han spiller videospil. Akira og Hikaru handler om at gå, men Waya er mere en "normal" eller "typisk" teenager. Selvom han er en insei, har han andre interesser end at gå.