Anonim

Regn, regn, gå væk og mange flere videoer | Det bedste af ChuChu TV | Populær børnerim-samling

I Fairy Tail er der navne som Lucy og Wendy blandet med japanske navne som Nastu og Kagura. Jeg spekulerede på, om der var en specifik grund til dette, eller om de bare ville have den måde uden grund. Jeg har spørgsmålstegn ved dette i et stykke tid.

1
  • Du glemte at nævne Makarov, et russisk navn. IMO det er bare Hiro Mashima senseis navngivningssans.

Som Hiro Mashima sagde i sit interview med ThoughCo.,

"Spørgsmål: Er Fairy Tail-tegnene baseret på mennesker i det virkelige liv? Er der en karakter i Fairy Tail, der ligner dig mest?

Hiro Mashima: Absolut Natsu. Han er som mig i junior high! (griner) Alle de andre tegn er baseret på mine venner, mine redaktører, mennesker, jeg kender gennem arbejde. "

Så baseret på denne tekst kan et gyldigt gæt eller svar være, at navnene var baseret på folk, han kendte. Lucy er et plausibelt almindeligt navn for mennesker og som forfatter til en populær manga før Eventyr, Rave Masters, sandsynligvis ville han have kendt nogle mennesker med disse navne eller lignende navne. For eksempel var der en japansk musiker ved navn Masakazu Natsuda. (Rent gætteri her) Så Natsu kunne meget vel være kommet derfra.

Så til sidst og besvare OP's spørgsmål var navnene, der blev givet til tegnene, ekstremt forskellige som du sagde, nogle vestlige navne, nogle japanske navne og endda et russisk navn! Baseret på dette interview (lidt bevis her, vær så venlig ikke at sprænge mig), tror jeg, at navnene kunne være kommet fra de mennesker og forbindelser, som Hiro Mashima havde i det virkelige liv.

I det store og hele er næsten alle navne i Fairy Tail vestlige navne eller i det mindste beregnet til at lyde vestlige. Indstillingen af ​​Fairy Tail er en ret generisk vestlig fantasiverden i sin base, så de fleste tegn har navne, der passer til en sådan verden. Mens der er et par åbenlyst japanske klingende navne, tror jeg ikke, der er meget grund til, at de ud over deres karakterer normalt er åbenlyse japanske eller fjernøstlige stereotyper.

Der ser ikke ud til at være meget information om, hvordan forfatteren af ​​Fairy Tail navngiver sine karakterer. I et interview i 2008 forklarede han imidlertid, hvorfor han kaldte Natsu efter det japanske ord for sommer:

For mit japanske publikum troede jeg vestlige fantasienavne ville være ukendte. [...] Natsu betyder "sommer", så han er en fyrig fyr.

Imidlertid synes fortrolighed ikke at have været en bekymring, da han navngav andre tegn, eller da han gav Nastu et efternavn, Dragneel eller hans kaldenavn "Salamander".