Anonim

Bran Van 3000 - Drikker i LA

Som i som Lucy, Wendy, Natsu og alle havde deres edolas venner det samme navn. Hvordan kommer det så, at Makarov og Gerrard var forskellige? Der er officielle kilder (kan ikke huske, hvor jeg så det), om at deres Edo-figurer blev navngivet "Faust" og Mystogan repektivt. Hvad gør disse 2 forskellige end alle andre, hvis Edo-navn var det samme? (Natsu, cana, lucy, elfman, sugarboy, hughes, coco osv.)

1
  • fairytail.fandom.com/wiki/Mystogan; første sætning bekræfter, at Mystogans rigtige navn er Jellal.

+50

Jeg tror, ​​det er et plot hul. Sagen er, at der ikke er noget, som alt kan være modsat i Edolas. Som du sagde, er Faust virkelig Makarov og Mystogan virkelig Gerrard, men i Earthand er Makarov ikke far til Gerrard. Du antager, at navnene er tilfældigheder for alle (selv det er meget usandsynligt) og glemmer ikke, at nogle tegn ikke var så forskellige i Edolas, som Gajeel. De var meget ens i personlighed, og også Coco virker meget ens i begge tilfælde. (Bemærk: Earthland Coco var et fyldstof i anime. Sammen med Sugarboy, Hughes og Byro)

Husk også, hvordan i Fairy Tail Battle med Laxus Natsu og Gajeel af en eller anden grund blev betragtet som "over 80 år"? Nå, årsagen til det afsløres foran i plottet, hvilket er, at:

De er faktisk over 400 år gamle. Herunder Wendy også.

Hvis du ser tingene på denne måde, er der ingen måde, Edo-Natsu (eller Edo-Wendy eller endda Edo-Gajeel) ville have været der, da Natsu, Happy, Wendy og Carla besøgte Edolas, da vi er sikre på, at det med Edo-folk , de har ikke de samme omstændigheder som de faktiske Fairy Tail-medlemmer.

Afslutningsvis: Jeg synes, det er en uplanlagt fejltagelse; medmindre det er beregnet, men sig, hvis Gajeel, Natsu og Wendy ikke var i Edolas, ville det rejse et spørgsmål for tidligt, da svaret afsløres ganske lang tid efter. Måske måtte Hiro gøre tingene på den måde.

Jellals modstykke til Edolas hedder Jellal.

Han siger i kapitel 167 "Mit navn er Jellal" til Wendy. Mystogan er et falsk navn.

Hvad angår hvorfor Faust ikke hedder Makarov, kan det sandsynligvis være på grund af de forskellige fødselssituationer. Ideen til navnet Makarov kom, fordi han blev født af en af ​​grundlæggerne af Fairy Tail, og Mavis kaldte ham (kapitel 450). Imidlertid var Faust aldrig relateret til Fairy Tail-ordenen, så Edolas Mavis ville ikke have en chance for at navngive ham. Der er en grund til, at han ikke er ordensmester.

Da en anden navngav ham, er hans navn anderledes.

4
  • Faktisk kan du sige det for alle andre. Lucy havde aldrig Jude eller Layla som forældre, så hvem kaldte hende?
  • Hendes Edolas forældre blev afsløret?
  • Sandsynligvis ikke, men på en eller anden måde er Makarov stadig ikke relateret til Gerrard
  • Jeg mener, det er også muligt, at alle navnene er ens, og Faust kunne bare ikke lide navnet Makarov og navngav sig selv. Det ville være den enkleste løsning.

Gerrard og Mystogan var ikke to personer, men den samme person, der kom til jorden for længe siden og falske ved navn Mystogan. Han var ikke en jordlænder-duplikat af Edolas Gerrard.

1
  • Har du bevis for at bevise din erklæring? For i anime er Gerrard og Mystogan helt klart to personer.