Anonim

VIRKELIG POTENT !!! 7 TIMERS ASTRAL PROJEKTION MEDITATION ✔ (777 Hz) BINAURELLE SLAG ISOKRONISKE TONER

Jeg havde set denne anime / film, da jeg var ret ung, så det er sandsynligvis fra slutningen af ​​80'erne i begyndelsen af ​​90'erne. Det blev også døbt på engelsk.

Jeg husker vagt scenen, det var med en mand og en mørk ulvlignende skabning. Jeg antager, at ulven lige var færdig med at udføre en drab / gerning. Manden lykønsker hende (ulven) med at sige noget som: "Du gjorde godt arbejde, du kan få resten af ​​dagen fri." Som hun svarer med glæde og derefter bliver til en kvinde. Jeg tror, ​​hun havde mørkt hår, måske lilla?

Scenen skærer derefter til hende saligt at tage et bad. Når hun er færdig, går hun ind på et hotelværelse, hvor der er en robot. (Af en eller anden grund er den eneste sammenligning, jeg kan tænke på, Wheatley fra Portal2.) Hvornår robotten ser hende, "fungerer" ikke som et svar på, at hun kun er i et håndklæde.

Jeg kan også huske, at hotellet har udsigt over et bybillede, selvom det er alt.

2
  • Synes en interessant anime. Ved du, hvilken slags genre er det? Er de hovedpersonerne eller kun pigen? Måske også baggrundsindstillingen for anime? Jeg tænker "Wolf's Rain", men bestemt ikke sikker på robotten.
  • Jeg forestiller mig, at genren i det mindste skal være sci-fi og fantasi på grund af robotten og kvinden, der bliver til et ulvlignende væsen. Fra hvad jeg husker, kan robotten også tale, da hun taler til det på en velkendt måde. Det er også muligt, at kvinden er hovedperson, men jeg er usikker.

Det lykkedes mig at finde svaret!

Det er Choujin Gakuen Gowcaizer

Det ser ud til, at jeg forvekslede ulven og den mørkehårede kvinde med den samme person. De er faktisk to forskellige mennesker.

Også filmen ser ud til at være frigivet i slutningen af ​​90'erne, ikke sent i 80'erne tidlige 90'ere, som jeg tidligere havde troet.