Anonim

Kinesisk eksisterer ikke

Har der nogensinde været en anime, der ikke var baseret på en manga? Jeg bemærker, at de fleste, hvis ikke alle, faktisk var mangaer, før de blev omdannet til en tv-serie.

Er det almindeligt, at der oprettes en anime, uden at der først er manga? Svarene værdsættes. :)

2
  • Det her? Er der nogensinde kommet en anime, før mangaen blev offentliggjort?
  • @ShinobuOshino Dette spørgsmål er lidt anderledes, da det spørger om manga, der er baseret på anime, mens dette spørgsmål stilles om anime, der ikke er baseret på manga. Der er en vis overlapning mellem de to kategorier (da en anime, der ikke er baseret på manga, fortsætter med at have en manga baseret på anime), men jeg tror, ​​at spørgsmålene legitimt kan eksistere separat.

Lad os tage en hurtig prøve af ikke-børnenes anime i fuld længde, der begyndte at blive sendt i løbet af den aktuelle sæson (vinter 2014) og se hvilke der er baseret på manga.

  • Baseret på en manga: D-Frag; Forlovet med det uidentificerede; Hoozuki no Reitetsu; Inari, Konkon, Koi Iroha; Maken-ki 2; Nisekoi; Nobunagun; Noragami; Saki Zenkoku-høne; Sakura-trick; Seitokai Yakuindomo 2; Sølvske 2; Witch Craft Works
  • Baseret på en let roman: Chuunibyou 2; Mahou Sensou; Nourin; ImoCho; Toaru Hikuushi e no Koiuta
  • Baseret på noget andet: Falcom Gakuen (en videospilserie); SoniAni (en maskotkarakter)
  • Ikke baseret på noget: Buddy Complex; Hamatora (samtidig blandet medie); Narren Nobunaga; Sekai Seifuku; Space Dandy; Vågn op, piger !; Wizard Barristers

Som vi kan se, er omtrent halvdelen af ​​serien denne sæson baseret på en manga, og omtrent halvdelen er enten baseret på et værk i et andet medium eller er helt original.


For at gøre et bredere punkt kan vi se på nogle data indsamlet af brugeren / u / homu på Reddit (link).

Som vi kan se fra denne graf, har manga historisk været kilden til i det mindste en flerhed af anime-tilpasninger (dog aldrig et flertal, i det mindste siden 2000). Andre kilder er dog på ingen måde ubetydelige. Især synes fremkomsten af ​​lette romaner, der starter omkring 2005, at have spist ind i markedsandelen for mangatilpasninger og viser intet tegn på at blive langsommere endnu.

Alt sagt og gjort, Ja - anime, der ikke er baseret på manga, er ret almindelig.

2
  • 3 Sidste gang jeg tjekkede, Sølvske 2 var anden sæson af en tilpasning af Sølvske manga.
  • 1 Endnu mærkeligere: Kantai Collection er en anime baseret på gratis-at-spille online socialt kortspil.