Anonim

【Kodevene】 NIVEAU 1 SOLO INGEN HIT INGEN SKADE | Chef: Argent Wolf Berserker

I Kapitel 29, ser sværdpigen ud til at "vide" noget, som hun ikke delte med Goblin Slayers hold.

Hvad er det? Er slynglen medbragt af sværdpigen? Forrådte sværdpigen alle eventyrere? De nævnte noget om ingen rotteopdrag. Hvorfor? Er det beslægtet?

Hvis sværdpigen vidste det og ikke fortalte eventyrerne, ville det ikke betyde, at sværdpigen risikerer eventyrernes liv unødigt? Er det ikke forræderi.

Hvad er det? Den følgende samtale skete i det samme kapitel, Kapitel 29:

Goblin Slayer: Du vidste alt, gjorde du ikke?

Sword Maiden: Hvad mener du med 'alt'?

Goblin Slayer: Årsagen til og omfanget af goblin reden i kloakkerne. Måske endda hvem der står bag det.

Sword Maiden: Ja ... Ja, det gjorde jeg.

I modsætning til det andet svar, Sword Maiden fortalte ikke Goblin Slayer's parti, at de udførte en rotterelateret søgen. Snarere blev det antydet, at de lavede en goblin-dræbende søgen helt fra starten, og at de allerede fik at vide det, inden de ankom til vandbyen. Fra Bind 2, kapitel 2 af lysromanen:

Sword Maiden: Godhed. Hvem kan du være ...?

Goblin Slayer: Vi er kommet for at dræbe nisser.

Hvis Sword Maiden vidste det og ikke fortalte eventyrerne, ville det ikke betyde at Sword Maiden risikerede eventyrernes liv unødigt? Er det ikke forræderi? Som det til sidst blev afsløret, er Sword Maiden traumatiseret af, hvad der skete med hende. Hun frygter stadig nisser. Hun sagde det selv:

Når alt kommer til alt, hvis nisser angreb, er jeg sikker på, at jeg bare ville nedbryde gråd.

Hvorfor bebrejdede hun mordene på nisser, da de var lige under byen? Det blev afsløret, at hun vil lægge skylden på dem, fordi hun ønsker at indgyde den samme frygt, hun havde for nisser til byboerne. Personligt ville det være meget enklere, hvis hun fortalte Goblin Slayers fest alt, da det stadig vedrører nisser, og han ikke ville benægte søgen.

Hun tænkte sandsynligvis på at skjule disse detaljer på grund af de forventninger, hun havde til Goblin Slayer. Dette kan bevises ved eksistensen af ​​balladen om Goblin Slayer, som hun hørte. Dværg Shaman afslørede for ham, at 'når ordet om dine handlinger kommer rundt, vil alle have dig til at dræbe deres nisser for dem!'Folk ville forvente nogen så stærk og dygtig, hvis hans / hendes gerninger blev sunget og spredt som ballader, og Sword Maiden forventede sandsynligvis, at Goblin Slayer let kunne håndtere dem.

Er slynglerne bragt af Sword Maiden? Forrådte Sword Maiden alle eventyrere? Nej, hun forrådte dem ikke og medbragte ikke nisser. Husk at hun engang blev fanget og tortureret af nisser. Goblin Slayer bemærkede det den måde, de (kvinderne) blev dræbt på, kunne umuligt udføres af nisser. Også i bind 2:

Nisser er feje, grusomme, brutale og ikke særlig kloge. Det ville sandsynligvis aldrig opstå for dem at blive hængende på menneskeligt område for at vivisektere og fortære deres bytte. Deres uheldige fanger blev altid ført tilbage til reden for at blive flittigt fjernet fra deres dyd der. Eller hvis fangerne var mange nok, kunne nisser simpelthen lege med dem, indtil de døde.

Bind 2 af lysromanen forklarer dette ordentligt, foreslår jeg at læse den, hvis du har tid. At citere derfra igen:

Sword Maiden var ganske opmærksom på bevægelserne i den onde sekte, som hun selv engang havde stået imod. Da hun havde lært om de uhyggelige ritualer om det levende offer, de udførte, havde hun en god idé om, hvad de ønskede at opnå. Hævn på hende.

Goblins var sandsynligvis bare et værktøj, der blev brugt af sekten. Bortset fra hævn, det blev også antydet, at de planlægger at gøre noget med Gate Mirror, omend det ikke var specificeret.

De nævnte noget om ingen rotteopdrag. Hvorfor? Er det beslægtet? Da Sword Maiden spurgte, hvorfor Goblin Slayer mistænkte, at hun skjulte nogle oplysninger, fortalte han hende, at det var af en række grunde. Den ene er, at han ikke troede, at mødet med den hvide alligator ikke var planlagt, simpelthen fordi det jaget dem væk, men angreb nisserog et andet væsen byen havde ruiner, men der var ingen kort, dræbte opgaver, eventyrere eller patruljer under jorden. Han sagde, at det var umuligt, og at der måtte være noget, der stod vagt dernede, hvilket førte ham til den konklusion, at den hvide alligator var en velkendt, der bevogter ruinerne.

7
  • 1 Men hvis sværdpigen vidste det og ikke fortalte eventyrerne, betyder det ikke, at sværdpigen risikerer eventyrernes liv unødigt?
  • Som du kan se historien, er nisser den laveste rang blandt skabningen. Eventyrerne ville simpelthen benægte søgen. Så det er derfor, Sword Maiden falsker søgen.
  • 1 @kit Goblin Slayer nægter ikke søgen. Hvis det var en anden søgen, ville han ikke have accepteret. Husk, han dræber kun nisser, så eventyrerne ville have accepteret, uanset.
  • @ user4951 Opdateret mit svar.
  • Hm, @kit, siger du As you can see the story, the goblins is the lowest rank among the creature. The adventurers would simply deny the quest. Men jeg tror, ​​det vil ikke benægte søgen, hvis der gives meget guld som en belønning.

Da dette spørgsmål har mange spørgsmål, bryder jeg det ned.

Spørgsmål: I kapitel 29 ser sværdpigen ud til at "vide" noget, som hun ikke delte med Goblin Slayers hold.

A: Ja, Sword Maiden vidste, at der skete noget under byen og lyver også til Goblin Slayers hold om rotteopdragene. Rottesøgen er bare en falsk søgen. Den virkelige søgen er, at Sword Maiden ønsker, at Goblin Slayer-holdet dræber nissen under byen.

Spørgsmål: Er slynglen medbragt af sværdpigen?

A: Nej, bestemt ikke. Sværdpigen har tidligere haft en frygtelig oplevelse mod nissen. Hun var et offer ...

Spørgsmål: Forrådte sværdpigen alle eventyrere?

A: Jeg vil sige, er ikke forråde eventyrere, det er bare eventyrere, der ikke kan gøre det levende i løbet af søgen

Spørgsmål: De nævnte noget om ingen rotteopdrag. Hvorfor?

A: Som jeg nævnte ovenfor, var det faktisk en goblin-dræbende søgen og find ud af, hvorfor goblinen vises under byen. Jeg antager, at du allerede vidste, hvorfor nissen vises under byen. (* De har en portaladgang oprettet af dæmonherren.)

Hvis du vil se mere om kapitel 29, kan du tjekke dette link HER.