Anonim

Attack on Titan Sæson 2 Afsnit 1/26 Anmeldelse Beast Titan Shingeki no Kyojin

Det ser ud til, at de fleste titaner har Coordinate evne. Beast Titan fortalte direkte andre titaner, hvad de skulle gøre. Kvinde ringede og førte dem.

Hvad er forskellen i Erens koordineringsevne? De ser det samme ud for mig. Eller er det den samme kraft som regenerering, men kun nogle titaner har den?

1
  • Relateret: anime.stackexchange.com/questions/40949/…

TL; DR (eller undgå spoilere)

Beast Titan og Female Titan har vist nogle kontrol over titanerne, men de har begrænsninger og giver ikke de samme kontrol over titanerne som Koordinaten har.

Titans underkaster sig brugerens vilje med The Coordinate. Beast Titan kræver verbale kommandoer, og den kvindelige Titan kan kun tiltrække gennem hendes skrig


Beast Titan

Zeke's Beast Titan er i stand til at udøve en vis kontrol over tankeløse Titans gennem en skrigbaseret evne. Gennem vokalkommandoer er Beast Titan i stand til at styre handlinger fra tankeløse titaner og kan befale dem at afstå fra at spise mennesker og forblive på plads, hvis det er nødvendigt. Titaner under Zeke's kontrol er endda i stand til at fungere ved kun at bruge måneskin uden at falde i træthed. Imidlertid er denne evne åbenbart ufuldkommen i sammenligning med den grundlæggende Titan. Titaner under kontrol af udyret Titan synes enten at være i stand til at ignorere ordrer eller modtager eller forstår lejlighedsvis ikke ordrer. Desuden kan Titans under Beast Titans kontrol ikke handle efter udyrets uudtalte vilje, i modsætning til Founding Titan, og skal gives en slags direkte verbalt signal, før de tager handling.

Kvindelig Titan

Ligesom Founding Titan og Beast Titan er den kvindelige Titan i stand til at udøve en vis indflydelse på tankeløse Titans gennem en skrigbaseret evne; det besidder evnen til at tiltrække tankeløse titaner over lange afstande. Det er blevet teoretiseret, at denne evne blev brugt af Annie Leonhart til at samle alle titanerne på øen Paradis til væggene under Wall Marias fald.

Koordinaten

The Founding Titan, også oversat som stamfader Titan) er den første af de ni titaner, der giver brugeren den unikke evne til at kontrollere titanernes handlinger, ændre andres minder i væggenes væsentligste blodlinje og arve minderne om dem, der tidligere havde evnen. Det er almindeligt kendt for Marley-militæret som "Koordinat", det punkt, hvor "stierne" for alle emner fra Ymir, inklusive titanerne, konvergerer

1
  • At arve minderne fra den forrige titanskifter er ikke eksklusivt for den grundlæggende titan. Andre titanskiftere kan til en vis grad også få adgang til minderne.

Nej, den kvindelige titan og bæstetitan har ikke det koordinere evner. Den største forskel er, at Eren fuldt ud kan kontrollere en titan, han kan gøre alt, hvad kvindelige og udyrede titaner gør, men mere præcist. Beast og Female titans kan guide og tage en generel kontrol, som om de fortæller dem, hvad de skal gøre som en forælder til et barn. Det påpeges i mangaen, at Zeke Yeagers evne er speciel for ham, og han er den eneste Beast-titan, der har den. Årsagen til Zekes avancerede evne er hans blod, han er direkte relateret til den originale titan, som for Annie antages det, at hun også er direkte beslægtet, men det er endnu ikke bevist.

Forkert. Så det er blevet udtalt, at for Beast Titan har han en rygmarvsvæske, at hvis han indgår i et emne for Ymir, kan han styre og kontrollere disse specifikke og endda få dem til at omdannes til rene titaner (som hvordan det blev vist i sæson 3 del 2 i slaget ved shiganshina. Dyretitanen dukker op, og mange andre viser sig at transformere, og du ser titaner under hans vejledning.

Hvad angår den kvindelige titan, har hun enten den evne til at kalde NOGLE titaner, når hun skriger ELLER var det fordi udyret Titan var der omkring og hørte skrig, og hjalp dermed Annie på det tidspunkt.