Anonim

Tiktoker arresteret - grund! | Baari 2 bryder rekord! - Ghani Tiger Diss 2.0 On L&P - Anonym stjerne

Mit spørgsmål har lidt baghistorie for at tilføje kontekst.

For det første, som de fleste Attack on Titan fans, er jeg det OVERHYPEDE om den anden sæson, der kommer ud. Jeg talte med en ven på campus om det, så påpegede hun, at dets udgivelsesdato er den 1. april (som bekræftet på polygon.com) og antydede, at det kunne være en skør. (Banker på træ) Jeg håber virkelig det ikke er, men det fik mig til at tænke.

Er der en april-tåbe nogensinde blevet gennemført af et anime-studie eller mangaforlag for fejlagtigt at hævde at frigive en ny serie eller en ny rate af en eksisterende serie?

Jeg kunne forestille mig det, da den vestlige kultur er en slags anerkendt overalt, og vi nogle gange ser nogle vestlige temaer, sammenhænge og helligdage i anime, men på samme tid tror jeg ikke, at Japan har et ækvivalent med April Fool's Day.

2
  • Ser det ud?
  • Dette er kun tangentielt relateret, men jeg er blevet bambuset mere end én gang af meddelelser om effekten af ​​"En ny produktion i $ myFavoriteAnime-franchisen er i gang!" bortset fra at det senere viser sig, at den såkaldte "produktion" faktisk er et pachinko-spil.

Ja. Eksemplerne jeg kender til er fra Type-Moon.

Som vi kan se fra linket, er Type-Moon næsten hvert år siden 2005 kommet ud med en April Fool's Joke, der spænder fra falske film til spil med tegn fra Nasuverse. Selv Ufotable, animationsstudiet involveret i Kara no Kyoukai, Ubegrænset bladværk, Skæbne / nul, Tales of Zestiria the X og Gud spiser spillede sammen i 2009 ved at angive en anime-tilpasning af en parodi på Densha Otoko hedder Sensha Otoko: En sand tankhistorie ( , Tank Man) med Iskander og en kønsbyttet Waver Velvet.

Det skal dog bemærkes, at selvom disse oprindeligt var vittigheder, har nogle af disse ført til ægte ikke-vitsværker. TYPE-MOON 10th Anniversary Phantasm, der blev frigivet til detailsalg den 10. august 2012 indeholdt mangaen fra Sensha Otoko, vittigheden Falske / stater nat spillet blev senere udgivet med TYPE-MOON Ace Vol. 2 kaldte Skæbne / mærkelig falsk og i 2009 moon.cinemas.jp joke

En af de film, der jokes om, er en tilpasning af Kara no Kyoukai Mirai Fukuin, en epilog til Kara no Kyoukai. Det blev besluttet, at det ville blive gjort som en rigtig film flere år senere.

Også i 2015 TMitter2015-scenariet Neros tweet af

Hm, hvad? Du vil gerne vide, om det er okay at få dine forhåbninger til EXTRA3? Huhu, oh urolig, tillad mig at lette din lidelse. Ja det må du godt. Tro på mig! Jeg er sikker på, at de skal ordne noget!

blev sandt som Fate / Extella: Umbral Star (den tredje Skæbne / Ekstra Game) kom ud i 10. november 2016 i Japan (dog ikke sikker på, om det var under udvikling, da hendes tweet blev lavet)


Så hvad med Attack on Titan sæson 2? Er det en vittighed? Vi ved det ikke før den faktiske dato. Overvej dog, hvordan det blev annonceret,

En anden sæson af anime-serien blev annonceret på åbningsdagen for den første teaterfilm, som oprindeligt skulle frigives i 2016. Det blev derefter bekræftet i januar 2017-udgaven af ​​Bessatsu Sh nen Magazine, at den anden sæson har premiere i april 2017.

Kilde: Attack on Titan - Media - Anime (3. afsnit)

den citerede kilde til frigivelsen fra april 2017 citerer januar 2017-udgaven af ​​Bessatsu Shonen Magazine, der viser dette billede

Jeg taler ikke flydende japansk, men jeg vidste år og måned, og alt det viser er april 2017, ikke 1. april 2017. I betragtning af at sæson 2 blev annonceret under åbningsdagen for den første film, der var langt tilbage i 2015 og magasinet indikerer kun en måned, for mig ser det ikke ud som en April Fool's joke, da den er for lang tid.

3
  • 6 Det er også meget mere typisk, at tingene bliver annonceret den 1. april, mens meddelelsen for AoT blev sendt for et stykke tid siden. Det ville også være et ret dårligt PR-træk at hype en sådan stor udgivelse op og derefter gå "April Fool's!" på dagen.
  • 3 Desuden begynder foråret anime sæson altid i april (hver sæson er 3 måneder). Så det er slet ikke så ualmindeligt at høre om shows, der starter i april.
  • 3 Desuden viser AoTs officielle side også hver tv-stations startudsendelsestid for sæson 2 (fra 1. til 16. april).