Anonim

Marlin Levergun død

Jeg er ikke så interesseret i bilindustrien (luftfart hele vejen DC-3), men efter at have set "Pimp My Reich" (jeg foreslår kraftigt, at du ser det, slutningen er fantastisk) lærte jeg, at der er en manga og en anime kaldet Initial D Som jeg lærte, var der 3 AE86'er i hele serien, men hvad med ændringerne? Blev der nogen sinde anvendt "performance" -ændringer i serien? De kan være enkle udskiftninger af motordele eller udskiftninger af hele motoren / aspirationstypen.

Kort sagt: havde nogen af ​​AE86'erne nogen form for performance mods? Jeg vil også lave en replika af det i racing sims. Så skal jeg bruge kulfiber eller sort maleri til emhætten? Hvad er historien om udskiftning af emhætte i hele serien?

1
  • initiald.fandom.com/wiki/Toyota_AE86 Dette bør være et nyttigt sted, selvom det er et år siden du stillede spørgsmålet. Fakta er hovedsagelig baseret på manga.

For at sige dem enkelt lister jeg dem en efter en (disse er de ting, der er nævnt eller kan ses i anime, så ting som f.eks. Mærker af fælge, som ikke er nævnt i anime, vil jeg ikke nævne dem):

  1. Takumis AE86
    Før motorudblæsningen brugte han en modificeret 4A-GE-motor. Efter hans motorudblæsning skiftede hans far den til en gruppe A-motor og skiftede omdrejningstæller for at klare motorens højt svingende miljø. I løbet af sin tid i Project D ændres hans suspension også til en ny, efter at han 'vandt' sin kamp med God Hand, selvom det ikke blev angivet, hvilke ændringer der blev foretaget i suspensionen, hvis jeg ikke husker rigtigt. Også hans skift fra lager til kulstofhætte før hans kamp med Tachi Tomoyuki fra kandidaten fra Toudou School

  2. Watarus AE86
    Watarus AE86 er interessant, da den har de mest synlige eller nævnte ændringer. Først bruger han en turbo til sin motor. Efter at han mistede sin kamp med Takumi i slutningen af ​​fase 2, skiftede han fra turbo til supercharger, da han følte sig utilfreds med sin turbo-præstation. Samtidig skiftede han også fra emhætte til carbonhætte.

  3. Shinji's AE86
    Shinjis AE86 er en aktiesedan AE86. Det har ikke nogen præstationsændring for mig.

Og for at besvare dit spørgsmål angående replikaen foreslår jeg at bruge en sortmalet hætte, da kulstofhætten i nogle spil er for grålig i stedet for sortlig som Takumis.

2
  • Tak. Jeg synes, kulstofhætterne i Forza Motorsport 4 er sorte nok :)
  • 1 Du er velkommen! :)