Anonim

Ensom gammel hund har sit døende ønske til virkelighed - at blive elsket

Jeg leder efter en anime, der blev udgivet mellem 2013 og 2014. Jeg er ikke så sikker, men det så ud til at være en ny anime.

Plottet for denne anime handler om en pige, der altid er blevet mobbet i skolen.En dag, når hun går på skoletoilet, ser hun en besked på toiletdøren. Beskeden kommer fra en dreng / mand / person, der "er en gud" (han kalder sig selv en gud). I meddelelsen fortæller han pigen, at han kan stoppe mobningen og gøre hendes liv bedre. Alt, hvad han vil have fra hende, er at hun tror / stoler på ham som en gud (fordi guder har brug for tillid / tro fra mennesker for at eksistere).

Du beskriver plottet til den første episode af Noragami

Wikipedia uddrag af den første episode:

En gud ved navn Yato besvarer en fem-yen bøn for at besejre et fantom, der er dukket op over en skole ved hjælp af hans Regalia, Tomone.

Nedenfor er et billede af hovedpersonerne - den med sværdet er Gud, Yato.

2
  • Jeg er temmelig sikker på, at den mobede person var en dreng i Hiyori's klasse. Yato hjælper ham, når Hiyori beder ham om det. Hiyori selv beder ikke om hjælp - hun møder Yato, når hun redder hans liv og næsten dør i processen. Så jeg er ikke sikker på, at dette er anime, men måske fik OP et par detaljer forkert, i hvilket tilfælde dette svar er rigtigt
  • For at tilføje: Det var afsnit 8, detaljer da.wikipedia.org/wiki/List_of_Noragami_episodes