Anonim

3D-scannet punktsky-punkt PLY-fil Konverter til STL til 3D-udskrivning - Meshlab - Meshmixer


Beskåret fra kapitel 804, side 16

Udskriften på Frankys skjorte lyder som "Jeg HT". Jeg googlede om det, og der kom ikke noget op. Jeg har også kontrolleret One Piece Wikia-siden, og den har ingen detaljer om logoet. Hvad betyder det, og har det nogen betydning?

4
  • Jeg er ret sikker på, at det formodes at være en sol. Ligesom de skjorter der siger "I <3 NY". Så "jeg (sol) {noget}" - "HoT", måske?
  • Jeg er ikke sikker, men jeg fandt ud af, at denne IoHT er akronym for Institute of Human Thermodynamics, se her. Eller måske ikke, jeg ved ikke: D
  • Dette kan potentielt være en snegreference til Jack Sun, General Manager for HT-Tools
  • @JTR: lol, meget usandsynligt, medmindre Oda er fan af termodynamik.

Nogle kommentarer her antyder, at solen er en henvisning til den stigende sol, så "AM", som i "om morgenen" / "Ante Meridian". Det bliver derefter "JEG ER HT". HT ville være akronymet af 変 態 (HenTai) eller pervers.

Så det ville betyde, at T-shirten faktisk siger subtilt "Jeg er en pervers".

1
  • 3 At kende Franky ville ikke overraske mig, hvis han havde en t-shirt til at formidle dette budskab. Bemærk, at HenTai også kan fortolkes som en 'shapeshifter', som han er, er en cyborg og alt ..

Den mest relevante forkortelse af HT jeg fandt var "Hull Maintenance Technician", som er en US Navy erhvervsklassificering.

Skønt nu, når jeg tænker over det, giver "I AM HenTai" mere mening for Franky efterhånden lol