Anonim

► Komplet timelapse ◄ Skabelse af Soul Taker-skulptur

Det handler om et barn, der ser ud og lyder omkring 10 år gammelt. Han er speciel af en eller anden grund og skal igennem udfordringer eller noget. Også han har denne længe mistede barndomsven, der elsker ham. Hun er bleg med hvidt hår og bærer som en hvid hoppedragt og som røde vanter på hænderne. Hun er super stærk og beskytter ham altid, selv når han ikke er klar over det. Anime er også ret blodig (så gore muligvis). Han er også vist, at han aldrig tror på sig selv, men folk omkring ham gør det.

Er der nogen, der kender navnet på denne anime?

Fra hvad jeg læste her, er dette sandsynligvis Deadman Wonderland

Ganta er den eneste overlevende, efter at en mystisk mand i rødt slår et klasseværelse fuld af teenagere. Han er indrammet til blodbadet, dømt til at dø og låst væk i det mest snoede fængsel, der nogensinde er bygget: Deadman Wonderland. Og så bliver det værre.

På Deadman Wonderland tvinges fanger til brutale dødsmatcher til masser af underholdning, mens publikumets jubel drukner ud af de opdelte skrig. Selv når Ganta bliver venner med Shiro, en usædvanlig kvindelig indsat, knuser hans mørke skæbne alt håb - indtil han opdager den mærkelige evne til at bære sit spildte blod som et våben. Ganta lærer, at hans nye dygtighed kan være relateret til den morderiske mand i rødt og afslører foruroligende hemmeligheder, der kan afsløre dem, der stjal hans frihed. Han er fast besluttet på at se retfærdighed tjent - men først bliver han nødt til at kæmpe for sit liv i et fængsel, der har en million måder at dø på.

Fra MyAnimeList

1
  • 2 I er alle sammen fantastiske! haha!

Dette lyder nøjagtigt som Deadman Wonderland. De tegn, du beskriver, er Shiro og Ganta. Shiro er den hvidhårede barndomsven og Ganta hovedpersonen, der lyder og ligner en 10-årig. Wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Deadman_Wonderland