Anonim

Bliver mester Roshi Goku's ultimative udfordring? - Crazy Fan Theory (sjovt)

Gohan var den stærkeste i sin mystiske form tilbage i slutningen af ​​DBZ. Hvordan kunne Gohan være blevet så svag, at han mistede evnen til at dreje Super Saiyan 2 på så kort tid? Mens Frieza på den anden side var i stand til at overgå Goku's Super Saiyan Blue-transformation på kun 4 måneders træning. Det giver ikke mening.

Tagoma var endda i stand til at gennembore ham med en ki-eksplosion. Nu mister han venstre og højre i hver episode. Senest skød Frieza i sin basisform ki-eksplosioner gennem Super Saiyan Gohan. Så Friezas basisform er stærkere end Super Saiyan nu? Hvordan skete det?

2
  • hvis du henviser til Freeza i Opstandelse F, husk at han trænet, så han ikke tabte til en Super Saiyan igen .... ellers ville det være lidt meningsløst for ham, hvis han tabte igen nu til en forældet Saiyan-form. med hensyn til Gohan fik jeg følelsen af, at han ikke længere træner regelmæssigt i betragtning af, at Chichi ville have ham til at studere mere og spar mindre for ikke at ende som Goku
  • Selvom orange er en god serie, men stadig har et script med flere fejl: /

Hvordan kunne blive så svag, at det ikke engang kan gå super saiyan 2 længere på kort tid

Ifølge tidslinjen for dragon ball er der gået omkring 5 år mellem afslutningen af ​​buu sagaen og Resurection of F sagaen. Gohan har slet ikke trænet siden da. Vi kan vælge analogien mellem professionelle atleter her: De har brug for at træne næsten hver dag for at bevare deres form, endsige blive "stærkere". Efter 5 år forventes det, end Gohan er blevet betydeligt svagere. Men igen, hvis han skulle træne i et par måneder, ville hans magt sandsynligvis gå eksponentielt op. Bemærk også, at han ikke trænet meget i Buu-sagaen, meget af hans magtforøgelse kom fra hjælp fra Supreme Kai.

... mens frieza overgår goku SSB i 4 måneders træning

Frieza udtaler, at han aldrig har haft til at træne en dag i sit liv, fordi han allerede var så meget stærkere end alle andre. Hvis vi betragter Goku som et kampgeni, kan du forestille dig, hvor meget træning og næsten dødsfald, han måtte gennemgå for at kunne kæmpe på niveau med Frieza. I sidste ende hjalp kun Krilins død med at blive super saiyan og slå Frieza. Da han aldrig har trænet før, ville det være fornuftigt, at hans magt voksede eksponentielt efter lidt træning.

Tagoma var endda i stand til at gennembore ham med en ki-eksplosion.

I filmen "Resurrection of F" blev Goku i Super Saiyan blå næsten dræbt af en Sorbets pistol. Dette fortæller dig, at uanset hvor stærk en kriger du er, kan du blive besejret af nogen så meget svagere end dig, hvis du bliver overrasket.

Så frieza base er stærkere end super saiyan nu

Ja, når Gohan klart siger, at han ikke er nogen match med Frieza, er han stadig i sin basisform. Gohan er måske i stand til at mærke Friezas ki ud over hans nuværende form, men dette er bare spekulation.

ADVARSEL: DETTE SVAR INDEHOLDER SPOILERE OP TIL EPISODE 23

Den tid, der er gået i Dragon Ball Super, er tilsyneladende åben for fortolkning.I BoG var Gohan sandsynligvis stadig den stærkeste eller i det mindste på samme niveau som Goku, før han blev SSJG, hvorfor grunden til, at de gjorde det til et punkt at få ham til at træde ind som om han var den eneste, der kunne stoppe Beerus. Det fungerede åbenbart ikke for godt for ham. Men han kom op i sin "mystiske" form, og det er sidste gang, vi ser det indtil videre.

Jeg kan ikke se, hvordan han kunne være faldet så langt bag Goku og Vegeta, før de blev trænet af Whis, men dybest set har Gohan ikke trænet som overhovedet. Ikke som tiden mellem da han kæmpede mod Cell og Majin Buu, hvor han bare slap af på sin træning denne gang gjorde han virkelig slet ikke noget. Den mest "træning", du ser ham gøre, er når han leger med Mr. Satan som Great Saiyaman over baby Pan.

De gør det til et punkt at vise, at han ikke nødvendigvis ikke har mistet sin magt, da han let kan slå Ginyu (i Tagomas krop) som en Super Saiyan, bare muligheden for at få adgang til det hele efter eget valg uden alvorligt at skade eller dræbe sig selv er gået tabt. Mod Frieza var han muligvis i stand til at kæmpe med ham og i det mindste holde ham væk, indtil Goku og Vegeta kom derhen, men vi så alle, hvad det at bringe mere magt ud end hans krop kan håndtere gjorde mod ham. Tænk Kaioken og hvad der skete med Goku, da han kæmpede med Vegeta, undtagen i meget større skala.

De gjorde det også et punkt at vise, at han måske ikke nødvendigvis var "for svag" til at møde Frieza, bare for blød. Han lader sin vagt nede, mens han viser nåde til Ginyu på samme måde som Goku gjorde med Frieza og betaler for det med en ki-eksplosion gennem skulderen. I betragtning af at han tydeligvis var vred på sig selv for at lade sin træning gå, hvilket gjorde ham ude af stand til at beskytte sin familie, har han måske lært sin lektion om bare at antage, at hans far eller Vegeta altid vil være der for at beskytte alle og vil finde en vis motivation til at træne en lille smule. Vi får at se. Mit punkt er, at de ser ud til at lægge rå magt i et gråt område og fokusere mere på evner, erfaring og kampånd i denne serie. Det er bare min mening baseret på det faktum, at Roshi kæmpede der, når Yamcha let i det mindste stadig er stærkere end han er. Alligevel håber jeg, det hjælper nogen, der spekulerer på, hvad der sker med Gohan. Han er ikke svag, magtmæssigt, han er bare ude af form og vugger farens bod.

1
  • Jeg har lyst til at være enig med denne kommentar af alt for mange grunde, men jeg ville især kommentere denne sidste smule. Se, jeg har også bemærket, at DBS fokuserer meget mere på evner, hvor DBZ fokuserede på rå magt. (Bemærk, at i DB handlede det også om evner. Rå magt betyder kun noget for King Piccolo, hvor forskellen var enorm). Hele pointen med SSJB er, at det er en avanceret form for ki-kontrol. De får det til at se ud til, at 'god ki' bare er den ultimative kontrol med ki, hvilket betyder, at det ikke er et rå effektforøgelse, men et effektivitetsforøgelse. Så ja, aftalt.

Gohan var den stærkeste i sin mystiske form tilbage i slutningen af ​​DBZ. Hvordan kunne Gohan være blevet så svag, at han mistede evnen til at dreje Super Saiyan 2 på så kort tid? Mens Frieza på den anden side var i stand til at overgå Goku's Super Saiyan Blue-transformation på kun 4 måneders træning. Det giver ikke mening.

Teorihandlingerne går faktisk sådan her, Mystic Gohan fik sine kræfter uden træning (Old Ki vækkede sine kræfter). Efter Kid Buu-hændelsen og Berus-ankomst ca. 5,5 år var gået, trænede Mystic Gohan ikke i hele 5 år, han brugte ikke engang sin KI i så lang tid. Først fik han magten som en given, og derefter trænede han ikke, så hans magt tappede i første omgang.

Tagoma var endda i stand til at gennembore ham med en ki-eksplosion. Nu mister han venstre og højre i hver episode.

Tagoma var endda i stand til at gennembore ham med en ki-eksplosion, det skyldtes hans krop. Han havde ikke trænet på et stykke tid med at gøre sin krop kedelig, din krop skal aktiveres med en vis mængde KI for at afbøje energieksplosioner.

Senest skød Frieza i sin basisform ki-eksplosioner gennem Super Saiyan Gohan. Så Friezas basisform er stærkere end Super Saiyan nu? Hvordan skete det?

Frieza havde sagt, at han var født så meget magtfuld, så han ikke behøvede at træne. Nå, Goku var svag sammenlignet med Frieza fra den meget begyndte, så det kunne være, at træning havde forskellige resultater på dem begge, kan være frieza havde dette som et naturligt talent, det var derfor, han overgik Majin-Buu og Mystic Gohan i sin basisform.