Anonim

Battle Theme OST Guitar Cover & Lesson - DBZ Dokkan Battle - 【ギ タ ー レ ッ ス】 バ ト ル テ ー マ BGM ド ラ ゴ ン ボ ー ル Z 【ド ッ カ ン バ ト ル】

I Saiyan Saga (husk ikke hvilken episode, men jeg tror, ​​det var, da han var sammen med Nappa på en anden planet), nævner Vegeta, at Saiyans, der blev født fra mennesker og Saiyans, er mere magtfulde end renfødte Saiyans. Dette giver mening, når du ser øjeblikke, hvor Gohan overgår Goku på magtniveau, når han bliver vred, som når han kæmper med Hvidløg Jr. eller Raditz.

Senere ser vi ham være teenager og helt sikkert overgå Goku ved først at blive SSJ2, men vi ser ikke noget af denne slags med Trunks. Kufferter overgår tilsyneladende Vegeta i en kamp med Cell, men så ved vi, at Vegeta ikke brugte buff form, fordi det gør dig langsom. Og Gohan overgår Trunks endnu mere, når han er 10, og Trunks er kronologisk 19 eller mere (2 år i tidskammeret). Senere træner Gohan ikke, og Goku overgår ham, men så igen, når hans skjulte magt frigives, bliver han den stærkeste karakter i et stykke tid igen.

Gohan træner ikke meget, men hvis han gør det, bliver han den stærkeste. Hvorfor har Trunks ikke denne "skjulte" magt eller er i stand til at overgå Vegeta, når han bliver rasende eller efter en hård træning, som Gohan gør med Goku? Trunks er også en efterkommer af et menneske og en Saiyan, så skulle han ikke være meget mere magtfuld end hvad han er?

Rediger: Nu er tingene ændret med de nye Dragon Ball Super-episoder hvor

Kufferter kan overgå Gohan, Vegeta og Goku ved magten, når han bliver sur, og det ser ud til at have lige så meget skjult magt som Gohan. Når han er rasende, får han også en ny transformation, som ingen andre Saiyan har opnået før.

5
  • Måske fordi Bulma, som hun var ung, aldrig rigtig havde nogen gode kampkapaciteter, men ChiChi på den anden side var ret atletisk og en fighter, mens Bulma var mere af hjernetypen.
  • @damachk interessant. Jeg tænkte også i det faktum, at Gohan blev udsat for ægte brutal kamp siden meget ung med Hvidløg Jr, Raditz, Nappa, Vegeta, Fryser osv.
  • Ja, det kunne også være, at han blev lært at kæmpe og bruge Chi i en meget ung alder under Piccolos mentorskab, mens afaik Gohan ikke var det, men jeg er ikke sikker på Trunks. Hvis du tænker over det, kan det også være "sindstilstanden", der påvirker dem. Kufferter kunne være mere tilbøjelige til rationel tænkning, mens gohan gør sine ting følelsesmæssigt og af hjertet ...
  • Plus generne. Vi ved alle, at Goku er mere magtfuld end Vegeta. Selvom børn af Goku er stærkere end Vegetas, er Vegetas børn som Trunks klogere end Goku, for i Bulmas side er de familie af nørder.
  • godt, de ændrede ret, hvor magtfulde Trunks er for nylig i Dragon Ball Super. Nu kan han overgå Gohan, Vegeta og Goku, når han bliver sur

Når du siger Trunks, antager jeg, at du taler om Future Trunks. Svaret koger dog virkelig til træning. I Android Saga nævner Future Trunks, at Androids 18 og 19 er meget stærkere end dem i hans tidslinje. Future Trunks fik aldrig træning af Goku, alle var allerede døde, og træning var næsten umulig, selvom han kom lidt ind. Potentialet for stor styrke, så er to forskellige ting at opnå stor styrke. Hvis trunker havde gennemgået tyngdekraftstræning som Gohan og Saiyans, VIL han have været MEGET stærkere. Som det er, træner nuværende trunks kun tyngdekraftstræning i det hyperbolske tidskammer, og kun for en lille smule.

Et andet punkt at se er, at nuværende Trunks (kid version) er stærkere end Frieza, da Goku først kæmpede med ham. Hans Super Saiyan-form er allerede lig med, hvis ikke stærkere, end Goku's magt mod Frieza i den kamp, ​​så han ER superstærk. Alle andre er bare så meget stærkere. Dette er grunden til, at han aldrig fangede Gohan / Goku / Vegeta de allerede opnåede sin styrke (meget senere), og KEPT GOING. Hvis han kun var vokset op med at kæmpe / træne, ville han være en af ​​de bedste krigere.

2
  • godt, de ændrede ret, hvor magtfulde Trunks er for nylig i Dragon Ball Super. Nu kan han overgå Gohan, Vegeta og Goku, når han bliver sur
  • For Pablo Trunks er kræfter i Super anime ikke kanon med mangaen. I Manga er Gohan meget stærkere. Grunden til at Trunks blev så kraftige i anime er, at Toei havde brug for at mælke serien, så de var nødt til at gøre Trunks relevante, men Toriyama på den anden side vidste, at Trunks aldrig var meningen at være magtfuld på en sådan måde, mangaen er der ingen Super Saiyan Rage eller Spirit Bomb Sword, men han skrev, at Gohan kunne kæmpe mod Kefla, som også er dumt magtfuld.