Anonim

手工 卸甲 示範 , 卸除 凝膠 指甲 程序 , 卸除 人造 指甲 教學

Jeg så denne episode af Naruto på YouTube.

Jeg vil gerne vide, hvorfor kvaliteten og stilen på anime adskiller sig fra den almindelige?

4
  • Det ser ud til, at det er en cutscene fra et videospil, hvis du ser på beskrivelsen.
  • det er ikke en episode, det er fra spillet i henhold til beskrivelsen af ​​videoen "Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 the Rabbit Goddess 大 筒 木 カ グ" Kaguya Otsutsuki "vs Naruto"
  • For alle disse tommelfinger nedture: Jeg er ikke en hard-core anime-seer, så jeg troede, det kunne være den sidste episode med sådan kvalitet! : D Hav det sjovt!
  • Jeg stemte. Fyrene holder op med at stemme dette spørgsmål. Det er et gyldigt generisk spørgsmål om en medieplatform til anime og har et ordentligt svar.

Den første del af videobeskrivelsen lyder (fremhævning af mig):

Naruto, Sasuke, Kakashi Team 7 Vs Kaguya Ōtsutsuki Full Fight (engelsk sub). Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Kaningudinden 大 筒 木 カ グ ヤ "Kaguya Otsutsuki" vs Naruto, Sasuke Uchiha Perfekt Susanoo Kakashi. Rinne Sharingan vs Byakugan. Kaguyas ustabile Tailed Beast Transformation Awakening, Final TruthSeeker Orbs ultimative jutsu. Tidligere Boss Battles;

Så som du kan se, er det ikke en video fra en episode af anime-serien, men snarere en cutscene fra Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 videospil. Den nederste del af beskrivelsen siger også klart, at dette er fra et spil:

1
  • Tak for dit svar. Nå, jeg har ikke spillet Naruto-spil (ingen!), Så det var underligt for mig (uanset hvad beskrivelsen siger).